Tarih: 01.01.0001 00:00 98

Kaymakam Muhtarlarla Buluştu

Muhtarlar Derneği Başkanı Altıntaş, Güzelce Jandarma Kampı’nda ilçe kaymakamı Mustafa Arat ev sahipliğinde mahalle muhtarları ve birim amirleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Kaymakam Muhtarlarla Buluştu

'Altıntaş; Darbe Girişimi Bir  Vesiledir'

Büyükçekmece Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Altıntaş yapmış olduğu konuşmasında, 15 Temmuz darbe girişiminin emperyalist ve siyonist güçler adına daha uyanık olmamız için bir vesile olduğunu söyledi. Altıntaş, ''Allah bu ülkeye bir daha 15 Temmuz darbe girişimi gibi bir gün yaşatmasın. Bu darbe girişimi, daha fazla uyanık olmamız için bir vesiledir. Ülkeyi yönetenlerin ve bundan sonra da yönetime geçecek olanların bu konu üstünde durmaları gerektiğini düşünüyorum. Bu ülkenin bekası için her şeyi yapmaya hazırız'' dedi.

‘’Arat; Bizim Lafımız Olmaz''

15 Temmuz'u anma programı kapsamında Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, İstanbul Büyükçekmece Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen kahvaltıda Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Altıntaş ve çevre mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Arat, ''Memleketimizin dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğu dönemdeyiz. Şehit ve gazilerin olduğu yerde bizim lafımız olmaz'' dedi.

Katılım yoğundu

Toplantıya, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, İlçe Spor Müdürü Hüseyin Bağcı, Gazi Üsteğmen Sinan Kaya, Büyükçekmece mülki idari amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.