Tarih: 22.07.2017 09:26

TÜGVA Büyükçekmece'den İsrail Protestosu

Facebook Twitter Linked-in

Büyükçekmece Merkez Camii önünde bir araya gelen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Büyükçekmece Şubesi üyeleri İslam dünyasında yaşanan zulme tepki gösterdi. Grup adına açıklama yapan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Büyükçekmece İlçe Temsilcisi Selman Demirel, Türkiye Gençlik Vakfı Olarak, İslam dünyasında yaşanan mezalime karşı tek yürek olduklarını söyledi.

Her geçen gün İslam coğrafyasının küresel sömürü düzeninin kıskacında kan gölüne çevrildiğini belirten Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Temsilcisi Büyükçekmece İlçe Temsilcisi Selman Demirel, bu zulmün bir an önce son bulmasını istediklerini ifade etti.

Kimyasal silahlarla masum çocuklar ve kadınlar katledilirken; milyonlarca insan yerlerinden yurtlarından ayrılmak durumunda kalmıştır. Bombaların menşei dünyanın kan emici vampirleri olan küresel sömürü ülkeleri arasında değişirken; ölenlerin hep savunmasız Müslümanlar olduğu açık bir şekilde görülmektedir. Halep’e yapılan son bombardımanda çoğu çocuk ve kadın 500’ü aşkın sivil katledilirken kendisini muasır medeniyet olarak gören ülkelerin ve onların hükümranlığını koruyan birliklerin sessizliği, Müslüman ölümleri üzerinden yeni bir sömürü imparatorluğu kurulmasının planlandığına işaret etmektedir” dedi.

İNSANLIĞA YAPILAN ZULMÜN KARŞISINDAYIZ
 açıklamasında Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) olarak insanların ölümlerini ırk, din ve mezhep ayrımı gütmeden eşit gördüklerinin altını çizen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)  Büyükçekmece İlçe Temsilcisi Selman Demirel; Bizler ki Hz. Muhammedi'i son Peygamber kabul etmiş, kayıtsız şartsız Allah'a teslim olmuş, ordusunun ayak sesleriyle tüm dünyaya korkular salmış Osmanlı İmparatorluğunun torunlarıyız. Alçakların kulaklarında her daim bu sözler yankılanacaktır. Bir gece ansızın gelebiliriz!

Gün olmuş karadan gemiler yürütmüşüz, gün gele bu dünyayı da zalimlere dar ederiz. Bu sözler, işgallerine devam eden zalimlerin ve üst akılların akıllarına iyice kazınsın: ' Susturmaya çalışsa da yedi alem; bu ümmetin Bilalleri bitmeyecek. Ve yükselecek göğe her haneden tekbirler Allah u Ekber! Allah u Ekber! 

Bakara Suresi'nin 114. ayetinde ''Allah'ın mescitlerinde onun adının anılmasını engelleyenler ve oraların yıkılmasına uğraşan kimselerden daha zalim kim vardır?'' buyrulmuştur. Ey zalimler unutmayın ki Allah zulme uğrayanların yanındadır! Ey zalimler unutmayın ki zafer inananların yanındadır. 

Filistin'deki Müslüman amcalarımız, teyzelerimiz, kardeşlerimiz bilsinler ki duamızla ve gönlümüzle sonuna kadar onların yanındayız. Allah'ın izniyle bütün bu zulümler bitecektir. İşgalci İsrail bir gün perişan olacaktır. Konuşmamı Al-i İmran Suresi 12. Ayeti Kerime ile bitiriyorum. ''De ki: Ey kafirler, yenileceksiniz! Ve toplanıp cehennemin dibine sürüleceksiniz!''





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —