Tarih: 01.01.0001 00:00 365

AK Parti Kadın Kolları'ndan Karayün'e Anlamlı Ziyaret

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezi'nde Nezir Karayün'ü ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları'ndan Karayün'e Anlamlı Ziyaret

24 Temmuz Basın Bayramı münasebetiyle, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatoş Bakaç Dağ, Ak Parti Kadın Kolları  Basın Birimi Başkanı Neslihan Soyhan, Sekreterya Birim Başkanı Sultan Sizer, Siyahi Hukuk İşler (SİHİP) Başkanı Zeynep Kalaycı ve Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Aynur Yavuz, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün'ü Beylikdüzü Gazetesi ve İktidar Gazete ofisinde ziyaret ettiler.

'Türk Basını Halk İle Bütünleşti'

Türkiye Basın Birliği Genel Başkanı (TYBB) Nezir Karayün'ün ve tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlayan Ak Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatoş Bakaç Dağ; Sizlere Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat'ın selamlarını getirdik.15 Temmuz hain darbe girişiminde her daim yanımızda olan Türk basını halk ile bütünleşerek, Dünyaya en güzel cevabı vermiştir. Birliğimizin bozulmamasını temenni ederken, tüm değerli basın çalışanlarının bayramını en içten dileklerimle kutluyorum' dedi.

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, bu anlamlı ziyaret için teşekkürlerini sunarken; 'Ak Parti Kadın Kollarının çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum' dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.