Tarih: 01.01.0001 00:00 99

En Tatlı Okul Başlıyor

İstanbul Aydın Üniversitesinin uluslararası öğrencilere yönelik olarak 2014’ten bu yana gerçekleştirdiği “Delightful School İstanbul” programının yeni dönemi, 31 Temmuz’da başlıyor.

En Tatlı Okul Başlıyor

Türkiye’nin en çok tercih edilen vakıf üniversitelerinden İstanbul Aydın Üniversitesinin Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü bünyesinde yer alan Uluslararası Kısa Dönem Eğitim Programları Koordinatörlüğünün üç yıl önce geliştirdiği “Delightful School Istanbul”un 2017 yaz dönemi programı 31 Temmuz’da başlıyor.

Bugüne kadar çok çeşitliülkelerden 500’den fazla öğrencinin katıldığı programa bu yıl 16 farklı ülkenin 25 farklı üniversitesinden 70 uluslararası öğrenci yer alacak. 12 Ağustos’akadar sürecek olan programda öğrenciler, dünyanın en seçkinakademisyenlerinden, zeytinyağının insan sağlığı üzerindeki etkilerinden robot geliştirmeye, DNA’nın keşfinden, moda tasarımına kadar çok farklı konulardaeğitim alırken, tarihi, kültürel ve sosyal etkinlik ve gezilerle de Türkiye’yive İstanbul’u daha yakından tanıyarak, birer gönüllü kültür elçisi olarakülkelerine dönüyorlar.

Kış, yaz ve bahar olmak üzereyılda üç kez düzenlenen Delightful School Istanbul programında, çok kültürlübir ortamda görülen eğitimin neticesinde, sizlere farklı kültürleri tanıma veiletişim kurma deneyim ve becerisi kazandırmayı amaçlanıyor. Ayrıca, özenleseçilen ve çok kıymetli öğretim elemanları tarafından İngilizce olarak verilenderslerde, bilimsel düzeyde bilgiler edinilmesi hedefleniyor. Üstelik buderslerin, AKTS sayesinde kredi olarak kullanılması da mümkün. Programda sonolarak, program içeriğinde bulunan zengin sosyal ve kültürel aktivite vetanıtımlar sayesinde, öğrencilerin Türkiye’yi ve İstanbul’u daha yakından tanıması,görmesi ve tecrübe etmesi amaçlanıyor.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.