Tarih: 01.01.0001 00:00 113

WhatsApp'ta Yeşil Tik Yeniliği..!

Dünyada milyonlarca kullancısı olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta yenilikler bitmiyor. Mavi tik ardından yeşil tik dönemine geçen WhatsApp, yavaş yavaş işletmeciler için adımlar atmaya başlıyor. Peki yeşil tik ne anlama gelecek?

WhatsApp'ta Yeşil Tik Yeniliği..!

Dünyada milyonlarca kullancısı olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta yenilikler bitmiyor. Mavi tik ardından yeşil tik dönemine geçen WhatsApp, yavaş yavaş işletmeciler için adımlar atmaya başlıyor. Peki yeşil tik ne anlama gelecek? İşte detaylar... 

Beta Sürümünde Fark Edildi 

 Windows Phone platformundaki Beta sürümünde fark edilen WhatsApp onaylı profiller yeniliği sayesinde kullanıcılar işletmelerle iletişime geçmek istedikleri zaman şirketin direkt olarak onaylı WhatsApp profiline güvenli bir şekilde mesaj gönderebilecek. İşletmeler için dolandırıcılığın ve olumsuzlukların önüne geçmek isteyen şirket WhatsApp’ın onaylı hesap işaretiyle korunacak olup küçük ve orta büyüklükte işletmeler için gelecek olan bu özellik Android, Windows Phone ve iOS platformlarında aktif edilecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.