Tarih: 01.01.0001 00:00 147

Fİ'de Bomba Patladı..! Diziden Ayrılıyor mu?

En çok izlenen ve internette yayınlanan dizi Fİ, 1 Temmuz'da sezon finali yapmıştı. Fİ hayranları, yeni bölümleri sabırsızlıkla beklerken dizinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya'nın diziden ayrılacağı haberleri sosyal medyay?

Fİ'de Bomba Patladı..! Diziden Ayrılıyor mu?

En çok izlenen ve internette yayınlanan dizi Fİ, 1 Temmuz'da sezon finali yapmıştı. Fİ hayranları, yeni bölümleri sabırsızlıkla beklerken dizinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya'nın diziden ayrılacağı haberleri sosyal medyayı salladı. Peki Serenay Sarıkaya bundan sonra Fİ'de olmayacak mı?

Hem aşk hayatıyla hem de oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya en son olarak Fi dizisinde yer almıştı. İnternetten yayınlanan dizi izlenme rekorları kırıyordu. Dizide başarılı bir performans sergileyen Serenay Sarıkaya diziden ayrılıyor mu?

Sadece 4 bölümde var 

'Fi' dizisi 1 Temmuz'da sezon finali yapmıştı. Yeni sezonda Serenay Sarıkaya sadece 4 bölümde yer alacak. Dizideki sonu için senaryo hazır.

 

Başrol oyuncularından Ozan Güven yeni bölümlerin eylülün ilk haftasından sonra yayınlacağını açıkladı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.