Tarih: 05.08.2017 16:59

Trakya Fest Heyecanı Başladı..!

Facebook Twitter Linked-in

4-5-6 Ağustos Tarihlerinde Erikli Sahili’nde gerçekleştirilecek Trakya Fest Erikli Sahiline büyük bir hareket getirdi.

Bilet alıp festivale gelenler öğle saatlerinden itibaren festival alanına alınmaya başladılar. Yine bazı izleyecilerin festival alanında çadır kurdukları da gözleniyor.

 

3 günlük festival için Biletix’den yapılan satışlarda 20 bin konser bileti satıldığı ve bölgede satılan biletlerle izleyici sayısının 50 bine yaklaşmasını beklendiği de öğrenildi.

30 Bin Kişi Eğlenceye Doydu 

Festivalin ilk gecesinde Manga, Bülent Ortaçgil, Zakkum, Niyazi Koyun ve Deniz Tekin konser verdi ve konseri izleyen yaklaşık 30 bin kişiyi coşturdular.

Sahneye en son çıkan Manga Grubu coşkuyu doruğa ulaştırdı ve konseri izleyenler şarkıları Manga Grubu ile birlikte söylediler.

Manga Grubu böyle bir konser etkinliği ile Erikli’de bulunmalarından büyük mutluluk duyduklarını belirterek kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.

Konserin sonunda 30 bin izleyicinin İzmir Dağlarında Marşını söylemesi ise Erikli Sahilinde organizasyon ayrı bir anlam kattı.

 

Festivalde 5 Ağustos 2017 Cumartesi günü akşamı Duman, Leman Sam, Selçuk Balcı, Adamlar ve Manuş Baba, 6 Ağustos Pazar akşamı da Şebnem Ferah, Moğollar&Hayko Cepkin, Yeni Türkü, Jehan Barbur, Son Feci Bisiklet, Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Apolos Lermi konser verecek.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —