Tarih: 10.08.2017 18:11

TÜGVA Beylikdüzü'nde Yeni İsim

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Beylikdüzü İlçe Temsilciliği'nde bulunan iş adamı Nihat İzsiz, bu görevini yoğun istişareler sonucu Talha Dolu'ya bıraktığını açıkladı.

Gençlerin sorunlarına yardımcı olmak için yola çıkan TÜGVA'nın Beylikdüzü İlçe Temsilciliğinde isim değişikliği yaşandı. TÜGVA Beylikdüzü temsilcisi iş adamı Nihat İzsiz, görevini Talha Dolu'ya devretti.

'Şüphem Yok...'

Yeni görevinde Dolu'ya başarılar dileyen İzsiz; 'Yeni Türkiye'nin oluşumunda yer alacak gençlerin gelişimine katkıda bulunmak adına çıkılan yolda TÜGVA olarak elimizden gelen her şeyi yaptık. Bundan sonraki süreçte de benim görevim Talha Dolu'ya emanettir. Onun da görevini hakkıyla yerine getireceğinden şüphem yok.

Nihat İzsiz, görevi devrettiğine dair duyuruyu sosyal medya hesabından şu sözlerle yayınladı;

Saygıdeğer Dostlarım; Mensubu olmaktan herzaman onur duyacağım (TÜGVA)Türkiye Gençlik Vakfımızın Beylikdüzü İlçe Temsilciliği görevimi yoğun istişarelerimiz sonucu belirlediğimiz Talha Dolu kardeşime devrettim.Kardeşimize ve kuracağı ekibe gönülden başarılar diliyorum.Birlikte emek verdiğimiz bütün kardeşlerime minnettarım...

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —