Tarih: 14.08.2017 19:02

İsmail Damat'tan Ekrem İmamoğlu'na Çağrı..!

Facebook Twitter Linked-in

 13.08.2017 tarihinde çeşitli TV kanallarında videosunun yayınlanmasıyla muttali olduğumuz, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibinin Gürpınar Polis Merkezi'nde gerçekleştirdiği; icabında vatan, millet ve mukaddesat için canını feda eden polislerimize yönelik hakaret ve meydan okuma içeren görüntüleri dehşetle ve hayretle izlemiş bulunuyorum.

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı olmamın yanı sıra bir Beylikdüzü'lü olarak, Ekrem İmamoğlu ve ekibinin sebebi her ne olursa olsun devletimizin huzur ve güveninin teminatı olan Polis Teşkilatı mensuplarına bu denli bir cüretle fiili ve kavli saldırıya kalkışması kamu yöneticisi vasfı ile bağdaşmaz.

Gürpınar Karakolu 15 Temmuz gecesinde vatandaşlarımızın bedenlerini siper ederek koruduğu önemli bir semboldür.

Güvenlik güçlerimiz hain terör örgütleri ile mücadele ederken, polis ve askerimiz şehit düşerken hatta yakın zamanda Beylikdüzü ilçesi aziz şehidi J.Bnb. Ümit Çelik için yas tutmuşken, kamu düzeninden birinci derecede sorumlu bir kişinin devlete meydan okur tavırda olması, hatta haberde geçen şekilde polisi karakol dışına çağırarak kavgayı sürdürmesi, Belediye Başkanının yönetim anlayışı yönünden endişe doğurmuş ve halkımızı derinden yaralamıştır.

Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu bir an önce itidalli davranmaya, adalete güvenmeye ve bu anlamda Polis Teşkilatı ve Beylikdüzü halkından acilen özür dilemeye davet ediyorum.

16. kuruluş yılını kutlayan ve aziz milletimizin önünde nice ölümsüz eserlere imza atan bir anlayışın mensubu olarak 2019 seçimlerinde Beylikdüzü halkının Ekrem İmamoğlu'na hak ettiği cevabı vereceğine inanıyor, polis ve askerimizin yanında olduğumuzu ifade ediyor, nihai değerlendirmeyi Beylikdüzü halkının takdirine bırakıyorum. Saygılarımla

Av. İsmail Damat

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —