Tarih: 01.01.0001 00:00 67

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Beylikdüzü'nde Coşkuyla Başladı

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni eğitim- öğretim yılının başlaması sebebiyle minik öğrencileri tebrik etti ve onların heyecanın?

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Beylikdüzü'nde Coşkuyla Başladı

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni eğitim- öğretim yılının başlaması sebebiyle minik öğrencileri tebrik etti ve onların heyecanını paylaştı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı tüm Türkiye'de olduğu gibi Beylikdüzü'nde de coşku ve heyecanla başladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ve Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, minik öğrencilerin ilk gün heyecan ve mutluluklarına ortak oldu. Damat, yeni eğitim- öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenler için başarılı bir yıl olmasını temenni etti.  

İmamoğlu ve Okur'da minik öğrencilerin heyecanlarını paylaşırken, tüm öğrenci ve öğretmenlerin yeni eğitim-öğretim yıllarını tebrik etti. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.