Tarih: 04.10.2017 19:16

Cem Kara; "Geleceğinize Yön Vermesi Açısından..."

Facebook Twitter Linked-in

 Çatalca Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda staj yapacak öğrencilere kapılarını açtı.Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, okulların açılması ile birlikte Çatalca Belediyesi'nde staja başlayan 42 öğrenci ileÇatalca Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği bilgilendirme toplantısında buluştu.Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Belediye Birim Müdürleri de hazır bulundu.

Staj geleceğinize yön verir

Stajyer öğrencilere belediyedeki görevleri, yapmaları gerekenler, kılık kıyafet, iş saatlerine riayet, izin isteme yönetmeliği, görgü kuralları, devamsızlık konularında bilgilerveren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara,stajın eğitimin pratiğe ve tecrübeye dönüşmesi ile geleceğe yön vermesi açısından çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Cem Kara konuşmasında, “Hepiniz buraya bir bölüm okuduğunuz için geliyorsunuz. Bulunduğunuz görevlerde en iyisini yaparak yeni şeyler öğrenmeye açık olun. Gelecekte yaptığınız bu staj size çok şey kazandıracak, sizin için çok faydalı olacaktır. Burada pratik yapma ve tecrübe etme imkânı bularak geleceğinize yön verecek deneyimlere sahip olabilirsiniz. Sizlere gerek belediyemizdeki çalışmalarınızda, gerekse bundan sonraki eğitim ve iş hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —