Tarih: 01.01.0001 00:00 219

Hep Bir Adım İleri..!

Beylikdüzü Belediyesi CHP Meclis Üyesi Durmuş Şahin, son zamanların gözdesi haline gelen Beylikdüzü ilçesi ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Hep Bir Adım İleri..!

Durmuş Şahin, konuşmasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığına aday olması konusundaki düşüncelerini, Belediye Meclisi içindeki iletişimler  ve belediyenin vermiş olduğu hizmetlerden bahsetti.

 “En Güzel Karar”

Ekrem İmamoğlu’nun adaylığı hakkında önemli açıklamalarda bulunan Şahin, “ Beylikdüzü Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olarak güzel ve doğru bir tercih yaptı.  Tabi şu da var ki Cumhuriyet Halk Partisi’nde bu yerlere gelmek kolay değildir. Emek ve uğraş ister. Torpille, para harcamakla bir yere gelmek mümkün değildir. Ekrem İmamoğlu’da Beylikdüzü’nde bunu başardı. Fazlasıyla emek verdi ve başardı. Bu nedenle de en doğru kararı verdi diye düşünüyorum.

“Önce İnsan”

Ekrem İmamoğlu sadece CHP’ye değil Ak Parti’ye ve MHP’ye de yakın. İnsan olan herkese insanca yaklaşılıyor. Ayrıştırıcılık yok birleştirici var. Bizim kültürümüzde samimiyet var. Kim olursa olsun beraber olmak lazım. Ayrıştırıcı olamayız çünkü biz hepimiz aynı memleketin ve toprakların çocuklarıyız.  Belki görüşümüz farklı olabilir ama vatanımız, milletimiz birdir. Bizde her zaman “ önce insan” önemlidir.

Birlik ve Beraberlik Devam Ediyor

Ayın 7-8’inde güzel bir şölen yaşadık çünkü parti içi seçimlerimiz vardı. Kardeşçe ve beraberce Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir şekilde seçimlerimizi tamamladık. Şimdi ise önümüzde Kasım ayı içerisinde ilçe başkanlığı seçimimiz var. Onu da en güzel şekilde tamamlayacağız. Birlik ve beraberliğimiz her zaman devam edecek.

İnsan Odaklı Çalışmalar

Beylikdüzü’nde güzel şeyler oluyor. En güzel örnek Yaşam Vadisi. Yıllarca orada bekledi, İmamoğlu gelir gelmez Yaşam Vadisi’ni hayata geçirdi. Bunun dışında çalışan kadınlar için “Her Mahalleye Bir Kreş” sloganıyla çocuk bakım evleri açıyoruz. İlk kreşimizi ise Adnan Kahveci Mahallesinde açacağız. Ek olarak muhtarların bir sorunu olduğu zaman başkan kendilerini birebir dinliyor ve birebir ilgileniyor. STK’larla da aynı şekilde samimi ve kuvvetli bağlarımız var. Nereye bakarsanız bakın Beylikdüzü’nde ilerleme var kesinlikle bir adım bile gerileme yok. Çünkü bizim çalışmalarımız insan odaklı çalışmalardır.

“Vatandaşın Karşısında Değil Yanındayız”

Biz göreve geldiğimiz zaman sağlık müdürlüğümüz yoktu, kadın aile hizmet müdürlüğümüz de yoktu. Bunların yerinde sosyal işler müdürlüğü vardı fakat aynı görevleri yapamıyordu. Şuan belediyenin evde bakım işleri, kuaför, ev temizlik ve pek çok benzer hizmetleri var. Ve bunlar tamamıyla ücretsiz bir şekilde yapılıyor. Bunların yanı sıra cenaze işleri ve taziyelerimiz var. Bugün birinin cenazesi olduğunda bu acıyı belediye de en alttan en üste kadar herkes paylaşıyor. Bu her kim olursa olsun. Biz vatandaşın karşısında değil her zaman yanında ve elini tutuyoruz.  Belediyemizin kapısı 24 saat herkese açık. Kimse diyemez ki ben gittim ve geri döndüm.

“Tadilat Eder ve Yenileriz”

Bakım konularında ise camilerimiz ve cem evlerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Beylikdüzü’nde aşağı yukarı 60’ a yakın okul var. Yılsonu zili çaldıktan sonra okulların boyasını, kırık kapılarını, lavabolarını ve ne eksikleri varsa her şeyi tadilat eder ve yenileriz. Okullar açıldığında yenilenmiş bir okulla eğitimlerine devam ederler. Bu çalışmadan müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz çok memnun” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.