Tarih: 01.01.0001 00:00

Kahrolsun Zalimler..!

Demircan; “Bugün yine zalimler iş başında. Kendi siyasi kariyerleri için, kendi sıkıntıları ve çıkarları için dünyanın en kadim Şehri’ne, iyiliğin başyapıtına saldırıyorlar.” dedi.

Kahrolsun Zalimler..!
 BEYOĞLU KUDÜS İÇİN AYAKTA

 

Cuma Namazı için Okmeydanı Konak Camii’de toplanan binlerce vatandaş, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto ederek Kasımpaşa meydanına kadar sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüşe katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Bugün yine zalimler iş başında. Kendi siyasi kariyerleri için, kendi sıkıntıları ve çıkarları için dünyanın en kadim Şehri’ne, iyiliğin başyapıtına saldırıyorlar.” dedi.

 

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepkiler artarak devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından tepki gören talihsiz açıklamanın ardından Beyoğlu’nda  “Kudüs Bizim Onurumuzdur” yürüyüşü düzenlendi. Cuma namazının ardından Okmeydanı Fatih Sultan Konak Camii önünden başlayarak Kasımpaşa Kızılay Meydanında son bulan yürüyüşe; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, Beyoğlu Müftüsü Aydın Yığman, STK Temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

 

YAŞASIN KUDÜS, YAŞASIN İNSANLIK, KAHROLSUN ZALİMLER

Yürüyüş öncesi toplanan kalabalığa seslenen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kudüs’ün çok anlamlı bir şehir olduğunu belirterek, “Kudüs insanlık tarihi kadar eski. Bütün Peygamberlerin mekanı, yurdu ve yaşam alanı. Dünya tarihi boyunca Kudüs’e pek çok savaşlar yapılmıştır. Bugün yine zalimler iş başında. Kendi siyasi kariyerleri için, kendi sıkıntıları ve çıkarları için dünyanın en kadim Şehri’ne, iyiliğin başyapıtına saldırıyorlar. Türkiye her zaman olduğu gibi yine bölgede barışın, istikrarın, huzurun teminatı olmuştur. Ecdadımızda da böyleydi, bugün de böyleyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’miz bölgenin liderliğini ve asil duruşunu ortaya koymaktadır. Yaşasın Kudüs, yaşasın huzur, yaşasın insanlık ve kahrolsun zalimler.” dedi.

 

KUDÜS DAVASININ SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş da yaptığı basın açıklamasında “Haksız ve hukuksuz Kudüs açıklaması, insanlık vicdanını yaralamıştır. Bu bölgemizde barışı ve istikrarı tevhit etmeye yönelik bir harekettir. Alınan kararın İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti arttırmaktan başka sonucu olmayacaktır. Asla kabul edilemez gördüğümüz bu karardan en kısa sürede dönülmelidir. Biz hepimiz Müslümanlar olarak Kudüs davası için her türlü çabayı göstermeye her türlü fedakarlıkta bulunmaya hazırız. Kudüs davasının sonuna kadar takipçisi olacağız.”ifadelerini kullandı.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Başkan Zeyrek sözünü tuttu...

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Edirne'de 7 terörist yakalandı!

Küflenen ekmeği tüketmeyin!

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Aydilge sözünü tuttu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.