Tarih: 01.01.0001 00:00 112

Persolene Yönelik Eğitimler..!

Çatalca Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde personele yönelik 'Resmi Yazışma Kuralları’ eğitimi gerçekleştirdi.

Persolene Yönelik Eğitimler..!
 Belediye personeline 'Resmi Yazışma Kuralları” eğitimi verildi

Çatalca Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde personele yönelik 'Resmi Yazışma Kuralları’ eğitimi gerçekleştirdi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Çatalca Belediyesi arasında imzalanan protokol gereğince Eğitmen Prof. Dr. Niyazi Çiçek tarafından verilen ve gün boyu süren eğitimde antet, sayı, tarih, konu kısmının yazılması, hitap başlığı ve adresin gösterilmesi, ast üst ilişkisi bağlamında arz ve rica kuralları, ıslak imza ve e imzanın şekilleri, asaleten yetki devri ve vekaleten atılan imzalar, makam olurlarının şekli ve vekaleten atılan imzalar, eklerin gösterilme şekli, dağıtımlı yazılar, yazışmalarda cevaplama süresi, standart doysa planı ve dosyalama, belediye müdürlüklerinde kağıt ve elektronik belge dosyalaması, dosya türleri, yanlış yapılan uygulamalar ve gelen giden dosyası gibi yanlış uygulamaların izahı, belediyelerde başkanlık standart dosya planının uygulanması, ana hizmetler ve yardımcı hizmetler ile alakalı konu başlıklarının oluşturulup belge ve dosyalara verilmesi, olmayan başlıkların açılması, elektronik belge yönetiminde standart dosya planının kullanılması ve EBYS'de dosya yönetiminin nasıl olması gerektiği, resmi yazışma kuralları örneklendirmelerle işlendi.

Çatalca Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından personele yönelik eğitimlerin devam edeceği ifade edildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.