Tarih: 14.01.2018 18:58

Özer; Yerel Basın Demokrasinin Temel Direğidir

Facebook Twitter Linked-in

 Özer; Yerel Basın Demokrasinin Temel Direğidir

 

CHP Beylikdüzü ilçe başkanı Av. Turan Taşkın Özer Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezinde genel başkan Nezir Karayün’ü ziyaret ederek, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.

 

Karayün; Teşekkür Etti”

CHP Beylikdüzü ilçe başkanı Av. Turan Taşkın Özer; Beylikdüzünde bulunan basın kuruluşlarına kadın kolları başkanı Çiğdem Çoker ve yönetimi ile birlikte yaptığı ziyaret zincirinde Beylikdüzü Gazetesi ve İktidar Gazete İmtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Nezir Karayün ve ekibine 10 Ocak gazeteciler günü kutlamasında bulundu. Karayün; CHP Beylikdüzü ilçe başkanı Turan Taşkın Özer’e ve Kadın kolları başkanı Çiğdem Çoker’e ve beraberindeki heyete bu anlamlı günde yerel basın’ı unutmadıkları için teşekkür etti.

 

“Şartlar İyileştirilmeli”

Aynı zamanda Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezinde genel başkan Nezir Karayün’ü ziyaret ederek, birlik hakkında bilgi aldı. Özer; Yerel Basın Demokrasinin Temel Direğidir. Yerel basının daha iyi şartlarda çalışmalarını sürdürebilmesi için elimizden gelen her türlü destek ve katkıyı sunmaya hazırız. Yerel basınımızın ayakta durması yerel yönetimlerin destekleri ile mümkündür, bu konuda Beylikdüzü belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun hassasiyetini biliyor desteklerinden dolayıda teşekkür ediyorum. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Yerel Basının Sorunları ile yakından ilgileniyoruz imkanlarımız dahilinde katkı ve destek sağlamaya çalışıyoruz diyerek 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun dedi.

Haber; Beylikdüzü Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —