Tarih: 01.01.0001 00:00 237

Ak Parti'de Kadın Gücü..!

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen Kadın Kolları Danışma Meclisi Programı’mız İlçe Kadın Kolları Başkanımız Fatoş Bakaç Dağ’ın konuşması ile başladı.

Ak Parti'de Kadın Gücü..!
 “Ak Parti Kadın Kolları” Beylikdüzü’nde Buluştu

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen Kadın Kolları Danışma Meclisi Programı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatoş Bakaç Dağ’ın konuşması ile başladı.

Bakaç konuşmasında,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan “40 yıllık siyaset hayatımda başarımın sırrı kadınları siyasetle buluşturmayı başarmış olmamdır” sözlerine değinerek kadınların siyasette olmasının öneminden kadınların siyasi oluşumlara kattığı güçten bahsetti. Bakaç Dağ; Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 Mart'ta Beylikdüzü hedefinde kadınların rolünün büyük olacağını sözlerine ekledi. Mart ayında Beylikdüzü’nün anahtarını kadınların emeği ile REİSE sunacaklarını, Makam ve Mevkimiz ne olursa olsun hak olduğuna inandığımız davamızın her zaman bir neferi olacağımızı söyleyerek Ak Davada gösterilecek gayret için kadınlardan söz aldı.



“Sen Ben Yok Biz Varız”

Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat: Ak Parti bir vefah hareketidir, Ak Parti de senlik benlik olmaz dolayısıyla 2019'a bu yolda beraber yürüyeceğiz   “Sen Ben Yok Biz Varız” sloganıyla birlik ve beraberlik içinde olursak, kol kola girersek , eğer biz teşkilat olup birbirimizi sevip sayarsak, ben 2019’da belediyenin alınmama ihtimalini düşünmüyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.