Tarih: 28.01.2018 12:49

Demir; Biz Birlikte Büyük Bir Milletiz

Facebook Twitter Linked-in

  

Demir; Biz Birlikte Büyük Bir Milletiz

İstanbul Gaziantep İslahiye’liler Derneği başkanı Hasan Demir; geleneksel kavurma ciğer ve nohut dürüm kahvaltısında üyeleri ile bir araya geldi.

Beylikdüzü Plaza İş merkezi 11. Katta İstanbul Gaziantep İslahiye’liler derneği başkanı Hasan Demir; geleneksel kavurma ciğer ve nohut dürüm kahvaltısında üyeleri ile bir araya geldi. Amaçlarının birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayan Demir; İstanbul’da yaşayan tüm İslahiye’lileri derneğimizin yeni yerine bekliyoruz dedi.

“Geleneklerimiz Yaşatmalıyız”

Başkan Hasan Demir; yaptığı konuşmasında “amacımız hemşerilerimiz ile bir araya gelerek, birlik, beraberlik, örf, adet ve geleneklerimiz yaşamaktır. Bu gün burada kahvaltı bahane, asıl amaç aile bağlarımızı güçlendirmektir. Yeni yerimiz 300 metre kare içinde her türlü toplantı ve organizasyonları yapabileceğimiz, kütüphanemizde internet ortamında öğrencilerimizi buluşturup ders çalışma imkanı sağlayacağız. Biz sadece Beylikdüzü’nde değil tüm İstanbul genelindeki hemşerilerimiz ile burada buluşacağız.

“Zor Bir Süreçten Geçiyoruz”

Demir; Bugünlerde ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bizde dernek olarak ülkemize bağlılığımızı birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu vurgulamak istiyoruz.  Hainlerin karşısında her zaman olduğu gibi bu günlerde de dimdik duracağımıza inancım tamdır. Zeytindalı oparasyonu kapsamında Afrinde mücadele eden kahraman ordumuza muvaffakiyetler diliyor, kahraman şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bu gün burada davetimize icabet eden değerli hemşerilerimize ve Dernek yerimizin kuruluşunda bizlere destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Haber: Nezir KARAYÜN

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —