Tarih: 19.03.2018 20:48

Çanakkale’nin İsimsiz Kahramanları…

Facebook Twitter Linked-in

 Çanakkale’nin İsimsiz Kahramanları…

Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneğinin Perlavista AVM de düzenlemiş olduğu Çanakkale’nin isimsiz kahramanları konulu fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü.


 “Bu Günümüzü Onlara Borçluyuz”

Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneğinin Perlavista AVM de gerçekleştirdiği sergide, Çanakkale’nin destansı zaferini sadece resimler değil dernek başkanı Muhammed Mustafa Karayün’ün yorumları da eşlik etti. Karayün; bu günlere ulaşmamızı sağlayan başta Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve Türk Milletinin, Türk devletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını gözlerini kırpmadan feda eden, taşlarla sopalarla devleti için, bayrağı için savaşa giden, bize bu devleti, bu birliği, bu vatanı ve bu hayatı armağan eden aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.


“Çanakkale Geçilmedi Geçilmez”

Cennet vatanımızı kimse bölemedi bölemeyecektir. 15 Temmuzda yaşanan talihsiz olaylar, darbe girişimleri, içte ve dışta ülkemize yönelen tehditler ve terör olayları, Çanakkale ruhuyla kenetlenmemiz, bu ruhu yaşatmamız gerektiğini ortaya koymuştur. 15 Temmuz direniş destanı, Çanakkale ruhunun bütün yönleriyle hâlâ bu topraklarda yaşadığını göstermiştir. “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” Çanakkale geçilmedi geçilmez” dedi.


Yoğun İlgi, Yoğun Katılım

Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneğini Başkanı Muhammed Mustafa Karayün ün önderliğinde gerçekleştirilen Çanakkale’nin isimsiz kahramanları konulu fotoğraf sergisine katılım yoğun oldu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, AK Parti İlçe Başakanı İlker Gürbüz, AK Parti Eski İlçe Başkanı Celal Babyiğit, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Perlavista Avm Genel Müdürü Ayhan Cesur, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Bedir Gürses, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Tamer Canbaz, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uçar, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Musa Kaynar, Beykent Sanayi Sitesi Başkanı Coşkun Kaynak, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar, Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece  İlçe Başkanı Halil Eker, AK Parti Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükçekmece Yeşilay Şube Başkanı İhsan Yıldız, Büyükçekmece KAİDER dernek Başkanı Burçay Yıldız, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Büyükçekmece Engelliler Derneği Başkanı Zeynep Aslan, İstanbul Kayserililer Derneği Başkanı Fikret Şahin, Büyükçekmece Kayserililer Dernek Başkanı Fatih Uzun, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkan Yardımcısı Filiz Özsoy, Beylikdüzü Genç İş Adamları Derneği Başkanı Hayrettin Peksoy, Büyükçekmece Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Daştan, Beylikdüzü Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Sultan Ateşoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Adom Ajans









Orjinal Habere Git
— HABER SONU —