Tarih: 01.01.0001 00:00 145

Birincigöz Doktorları Ağarladı..!

Birincigöz hastanesi bölgede bulunan doktorları bir araya getirerek iftar yemeğinde buluşturdu.

Birincigöz Doktorları Ağarladı..!
 

Merkezi Beylikdüzün de bulunan Birincigöz hastanesi bölgede bulunan doktorları bir araya getirerek iftar yemeğinde buluşturdu.




Birincigöz Hastanesi Genel Müdürü Umut Öndersev ve hastanenin kurumsal iletişim departmanı tarafından organize edilen iftar yemeği, Bayece Kule restoranda Beylikdüzü Belediye Başkanı Yardımcısı Fatma Hoşgöz ve bir çoközel ve resmi kurum ve kuruluşların doktorlarının ve yöneticilerinin katılımıyla 23 Mayıs akşamı gerçekleştirildi. Birincigöz Hastanesi, yemeğe katılan tüm misafirlere teşekkürlerini sundu.

Birincigöz Hastanesi, tam teşekkürlü A+ bir göz hastanesi olup 7 gün 24 saat aralıksız hizmet vermektedir. Hastanede SGK ve Özel Sigorta geçmektedir.



“Birinci Sağlık Grubu” adı altındakikaliteli sağlık hizmetlerine çok yakın zamanda “Birinci Hospital” olarakyine Beylikdüzü-İstanbul bölgesinde açılacak olan yeni bir genel hastane ile devam edecekler.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.