Tarih: 01.01.0001 00:00

Buda; Bizim Gönül Soframız..!

Düzenlediği ‘Geleneksel Aile İftar Programı’na yerel basın mensuplarının yanı sıra Siyasi Parti Temsilcileri, İş Adamları, İş Kadınları, STK Başkanları ve STK üyeleri katıldı.

Buda; Bizim Gönül Soframız..!

Türkiye Yerel Basın Birliği’nin düzenlediği ‘Geleneksel Aile İftar Programı’na yerel basın mensuplarının yanı sıra Siyasi Parti Temsilcileri, İş Adamları, İş Kadınları, STK Başkanları ve STK üyeleri katıldı.

 

“Aile Bağları Güçlendi”

 

Yoğun katılımın olduğu iftar programında konuşan Türkiye Yerel Basın Birliği  Genel Başkanı Nezir Karayün; Uzaktan yakından davetimize icabet ederek, gönül soframızda buluşan tüm dostlarımıza Türkiye Yerel Basın Birliği ailesi adına şükranlarımı sunarım. Bu yıl 10. sunu düzenlediğimiz Geleneksel Aile İftar Programını böyle güzel bir Cuma akşamında bize tekrar yaşatan Rabbimize Hamd-ü senalar olsun. Birlik ve Beraberlik duygusuna daha sıkı sarılmamız gereken zamanlardan geçiyoruz. Ülke olarak sorunlarımız var ama hiç biri aşılmayacak sorunlar değildir. Yeter ki birlik ve beraberliğimize halel gelmesin. Konuşmasının devamında yerel basının sorunlarına da değinen Karayün; önümüzdeki yıl Allah İzin verirse Ramazan ayında tekrar bir arada Geleneksel Aile İftarında buluşmak dileğiyle katılımcılara teşekkür etti.

 

 

“Katılım Yoğun Oldu”

 Türkiye Yerel Basın Birliği Geleneksel Aile İftar Programı Gürpınar Spor Kulübü Sosyal Tesislerinde  390 kişinin katılımıyla dualar eşliğinde gerçekleştirildi. Programa katılanlar arasında AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Nevzat Şatıroğlu, Eski dönem  Belediye Başkanları Velittin Küçük, Orhan Tıraşoğlu, Vehbi Orakçı, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın,  BBP Beylikdüzü İlçe Başkanı Murat Saman, AK Parti Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Rukiye Doğruyol, Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman, Kadın ve Güç Derneği Başkanı Fatma Duman, BÜYGİAD Başkanı M. Mustafa Karayün, Türkiye Yerel basın birliği onursal başkanları Şeref Özata, İ. Erdem Karabulut, Mustafa Küpeli, Türkiye yerel basın birliği şube başkanları, Mersin şube başkanı Ahmet Söyler, İzmir şube başkanı Engin Vardar, Edirne şube başkanı Erdoğan Demir, Bursa şube başkanı Münir Temelli, İstanbul Anadolu yakası temsilcisi Emrullah Güvener, İstanbul genelinde yayın yapan çok sayıda gazeteci, köşe ve blok yazarları aileleri ile katıldı.

 

“Kardeşliğimize Sahip Çıkalım’’ 

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Nevzat Şatıroğlu yaptığı konuşmada;

“Bu güzel ramazan akşamında, böyle güzel bir ortamda bir araya gelmemizi sağlayan Türkiye Yerel Basın Birliğine Genel Başkan Nezir Karayün’e ve nezdinde siz değerli basın mensuplarına ve ailelerine teşekkür ediyorum. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Önümüzdeki genel seçimlerin de cennet vatanımıza, aziz milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ülkemizin yolu Allah’ın izniyle açıktır, yeter ki biz birbirimize, kardeşliğimize sahip çıkalım” dedi.

Şatıroğlu’nun konuşmasının bitiminde Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Yerel Basının sorunlarının çözümü için Şatıroğlu’ndan destek sözü aldı.

 

“Gençlik Adına BÜYGİAD Başkanı Konuştu’’

Siyasi parti ilçe başkanları Mustafa Necati Işık, Ali Aydın, Murat Saman ve eski dönem belde belediye başkanları Velittin Küçük, Orhan Tıraşoğlu, Vehbi Orakçı birer selamlama konuşması yaptığı programda gençlik adına Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Muhammed Mustafa Karayün konuştu.

Karayün; Bir milletin en önemli dinamiği kaliteli gençliğidir, gençliğine önem vermeyen hiçbir millet ayakta duramaz. Bu yüzden siyasilerimizden gençliğe ve sorunlarına daha fazla önem vermelerini talep ediyoruz. BÜYGİAD olarak; bu güzel  iftar programını düzenleyen Türkiye Yerel Basın Birliğine, Genel Başkanı Nezir Karayün’e  ve kıymetli yöneticilerine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

  

“Velittin Küçük’e Plaket Takdim Edildi’’

 

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Yerel Basın Birliğine desteklerinden dolayı eski dönem Belediye Başkanlarından işadamı Velittin Küçük’e, AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Nevzat Şatıroğlu’yla birlikte plaket takdiminde bulundular.

Haber: TYBB Haber Merkezi




 







Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Aydilge sözünü tuttu

Gümrük'ten 8 Milyar TL'lik rekor yakalama!

İşsizlik verileri açıklandı

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi  

Stratejik Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.