Tarih: 16.08.2018 11:49

Kaldırım İşgaline Vatandaş İsyan Etti..!

Facebook Twitter Linked-in

 

Kaldırım İşgaline Vatandaş İsyan Etti..!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Mahallesi Köy İçi mevkiinde bulunan kaldırım ortasındaki elektrik direği ve tadilat molozları yerel halka sıkıntı yaşatıyor.

Nacar inşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi ile yaptığı inşaat çalışmasının metal bariyerlerle  oluşturduğu çevirme kaldırıma taştı, elektrik direğininde aynı kaldırımda olması vatandaşlarının geçişini kapattı.

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Mahallesi Köy İçi mevkiinde bulunan kaldırım ortasındaki elektrik direği ve tadilat molozları yerel halkı sıkıntı yaşatıyor. Kaldırım ortasındaki direği gören vatandaşlar şaşkınlıklarını belirterek konunun yetkililerce el atılması ve gerekli düzenlemeyi yapması talebinde bulundular.

Yaşlılar ve Çocuklar İçin Riskli

Özellik bebek arabasıyla gezen ailelerin ve yaşlı bireylerin trafik geçişinin yoğun olduğu yoldan karşıya geçmek zorunda kalarak can tehlikesi yaşamaktalar. 2 ay süresince devam eden bu durum hakkında Belediye yetkilileri tarafınca  müdahil olunması gerektiği görüşündeki birçok vatandaş yaşlı ve çocuklar için konunun önem arz ettiğini belirttiler.

Haber: Ebru AYHAN - Mehmet ERDOĞAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —