Tarih: 01.01.0001 00:00 145

Beylikdüzü'nden görkemli 30 Ağustos töreni..!

Beylikdüzü Belediyesi 30 Ağustos zafer bayramının 96. yılının kutlamasını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Törene katılan İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Garnizon komutanı, Sivil toplum kuruluşları, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ek

Beylikdüzü'nden görkemli 30 Ağustos töreni..!
 

Beylikdüzü'nden görkemli 30 Ağustos töreni..!

Beylikdüzü Belediye  Başkanlığı  önünde İlçe Kaymakamlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yılının kutlamasını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Törene katılan İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, Garnizon komutanı, Sivil toplum kuruluşları, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ilçe protokolü temsilcileri katıldı.

Tören sunumunda başta Mustafa Kemal Atatürk'e minnet belirtilerek  büyük Türk Milletinin şehit kanlarıyla bugüne gelindiği ve sonsuza dek bu vatanın bekçileri olmaya devam edileceği belirtildi. Törene katılan gaziler, katılımcılar tarafından selamlandı.

30 ağustos tarihi bir dönüm noktasıdır...!

İlçe Kaymakamı  Mehmet Okur ise: ''Tarihimizde kazanılan zaferlerin son halkalarından olan 30 Ağustos zaferi ülkemiz için büyük dönüm noktası olmuştur. Şüphesiz Türk milleti varlığı ve birliği söz konusu olduğunda canını sakınmadan ortaya koymuştur bu tarih bunun bir göstergesidir'' diye konuştu.

HABER Mehmet ERDOĞAN - Ebru AYHAN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.