Tarih: 06.09.2018 17:19

Mehmetçik Vakfı'ndan Başkan Cem Kara'ya Teşekkür ve Berat

Facebook Twitter Linked-in

 

Mehmetçik Vakfı'ndan Başkan Cem Kara'ya Teşekkür ve Berat

TSK Mehmetçik Vakfı’ndan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya desteklerinden dolayı bronz teşekkür beratı sunuldu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya TSK Mehmetçik Vakfı’ndan anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. TSK Mehmetçik Vakfı İstanbul Avrupa Yakası Temsilcisi Emekli Albay Gürkan Gülçin, Başkan Cem Kara’yı makamında ziyaret ederek Mehmetçik Vakfı’na desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı

Emekli Albay Gürkan Gülçin, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikleri iptal ederek etkinliklerin maliyeti olan 50 bin lirayı terörle mücadele eden, vatanı, bayrağı ve milleti için canını vermekten çekinmeyen kahraman askerlerimize destek olmak amacıyla Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan Başkan Kara’ya bronz teşekkür beratı takdim etti.

Yaralarının sarılmasına küçük bir katkı sunduk

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” günü etkinliklerinin maliyetinin Şehit aileleri ile Gazilerimizin yaralarının sarılmasına küçük bir katkı olmasını dilediğini ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kara kahraman şehit askerlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin bizlere emanet olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “Milletimizin duası her zaman askerlerimizle. Vatanı, bayrağı uğruna şehit olan Mehmetçiklerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Onların bizlere emaneti olan ailelerine destek olmak hepimizin öncelikli görevlerindendir” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı İstanbul Avrupa Yakası Temsilciliği tarafından Başkan Cem Kara’ya sunulan teşekkür beratında şu ifadeler yer aldı:

“Vatanımızın ve milletimizin güvenliği, huzuru ve refahı için canlarını hiçe sayarak şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerimizin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile Gazi ve Engelli Mehmetçiklerimize sosyal ve ekonomik destek sağlayan, çocuklarına üniversite seviyesi dâhil öğrenim yardımı yapan, gücünü yüce milletimizin üstün insanlık ve yardımlaşma duygusundan alan Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na yaptığınız 50.000 TL bağışınız ile önemli bir katkıda bulundunuz.

Bu belge yaptığınız bu katkı karşılığında Kahraman Mehmetçiklerin bir şükran anısı olarak sizlere tevdi edilen bronz plaket beratı şeklinde sunulmuştur.”

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —