Tarih: 08.09.2018 17:34

Başkan Akgün’ün eğitime katkıları sürüyor..!

Facebook Twitter Linked-in

  Başkan Akgün’ün eğitime katkıları sürüyor
 Büyükçekmeceli çocuklar yeni eğitim - öğretim yılına hazır

Büyükçekmece Belediyesi, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçede ikamet eden tüm öğrencilerin okul ihtiyaçlarını karşıladı.

Eğitime olan katkıları nedeniyle Okulcu Hasan olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları üzerine binlerce Büyükçekmeceli çocuğa okul forması, ayakkabı, çanta, kırtasiye mazlemeleri ve beslenme çantası hediye edildi.

“Okul yaptıran ilk belediye başkanı Hasan Akgün’dür”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Hayrettin Altunok, “Çocuklarımızın eğitim ve öğretim durumuyla yakından ilgilendikleri için öncelikle annelere teşekkür ediyorum. Biz Büyükçekmece Belediyesi olarak eğitim konusunda her zaman hassas davranmışızdır. Bunun en önemli nedeni Okulcu Hasan yani Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’dür. Kendisi eğitime son derece önem verir. İstanbul’da okul yaptıran ilk belediye başkanıdır. Kendisi bütün belediye başkanlarına örnek olmuştur. Sizlerin tüm ihtiyaçlarınıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hepinize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —