Tarih: 01.01.0001 00:00 180

Beylikdüzü'nün Tanık Olduğu En İyi Konser..!

Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 5. Barış ve Sevgi Buluşmalarında sahne alan Haluk Levent, söylediği şarkılarla dinleyenlere müzik dolu bir gece yaşattı.

Beylikdüzü'nün Tanık Olduğu En İyi Konser..!
 

Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 5. Barış ve Sevgi  Buluşmalarında sahne alan Haluk Levent, söylediği şarkılarla dinleyenlere  müzik dolu bir gece yaşattı.

Enerji dolu performansıyla seyircileri kah coşturan kah hüzünlendiren Haluk Levent, konser esnasında farklı bir şey denedi. Çevredeki binalardan konsere eşlik eden vatandaşlara seslenerek komut verdiğinde ışıklarını yakıp, söndürmelerini istedi. Bu isteği yerini getiren dinleyiciler geceye unutulmaz bir anı bıraktı. Levent’in komutlarıyla yanıp sönen ışıklar görülmeye değer bir manzarayı ortaya çıkardı. Senkronize olan tüm dinleyenler “ Yansın, Sönsün Işıklar “ melodisi eşliğinde Beylikdüzü’nü hem inlettiler hem de aydınlığa bürüdüler.

Konserin sonlarına doğru yaklaşırken Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okuyan  Haluk Levent, son olarak İzmir Marşını okuyup halkı selamlayıp konsere veda etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.