4.10.2018 17:38:16 46 0

Göz Cerrahisinde Modern Yöntemler..!

Gözde yaşanan sorunlarda da cerrahi müdahale önemli bir seçenek olarak görülürken son dönemde çok daha gelişmiş cihazlar ile modern yöntemler kullanılabiliyor.

Göz Cerrahisinde Modern Yöntemler..!

Göz Cerrahisinde Modern Yöntemler

Gözde yaşanan sorunlarda da cerrahi müdahale önemli bir seçenek olarak görülürken son dönemde çok daha gelişmiş cihazlar ile modern yöntemler kullanılabiliyor.

Retinada Yaşanan Problemlerde Vitrektomi Tedavisi

Vücutta çok sayıda farklı organ yer alırken bunlar yapı olarak da birbirinden farklıdır. Gözler, insana vücudunda yapı olarak diğer organlara göre çok daha hassas bir yapıya sahip olurken yaşanan sorunlarda uygulanacak olan tedavilerin de bu hassasiyet göz önünde bulundurularak yapılması gerekmektedir. Gözün yapısında bulunan retina tabakası, göz küresinin arka duvarını adeta bir duvar kâğıdı gibi kaplarken görme hücrelerine de ev sahipliği yapmaktadır. Bu bölgede yaşanan rahatsızlıklar insanların görme yetilerini direkt olarak etkilediğinden en kısa sürede tedavi edilmesi gerekmektedir. Modern sağlık merkezlerinde yapılan vitrektomi ameliyatı retinada yaşanan sorunlarda son dönemde en çok tercih edilen yöntemlerden birisidir.

Bu operasyonun uygulanması aşamasında hastanın gözünün iç kısmında yer alan vitreus isimli yapı özel teknolojiler kullanılarak yenmektedir. Bu işlemin uygulanması için gözde küçük deliklerin açılması gerekir. Bu delikler gözün beyaz kısmında açılır ve son derece küçük çaplarda olmaktadır. Sonrasında bu deliklerden gözün içerisine müdahale edilerek göz yumurta akı kıvamındaki sıvıdan kurtarılır. Bu sıvının yerine operasyon sırasında farklı özel bir sıvı bırakılarak gözün görme problemi çözüme kavuşturulmaktadır. Bu profesyonel işlemler için hastalar göz hastanesi olarak çalışan merkezleri tercih ederlerse çok daha doğru bir hamle yapmış olacaklardır. Aksi halde bu profesyonel ameliyatlar tedavinin istenen süreçte ilerlememesi ile sonuçlanabilmektedir.

Profesyonel ekipmanların kullanıldığı bu operasyona ihtiyaç duyan hastalar İstanbul içerisinde ameliyatlarını olup kısa süre içerisinde günlük hayatlarına geri dönmek isteyeceklerdir. Bu süreçte birçok kişi Batıgöz Hastanesi ile iletişime geçerek başvurularını gerçekleştirmektedir. Altunizade semtinde yer alan şubesinde her gün yüzlerce hastanın kontrolleri gerçekleştirilirken özellikle Altunizade’ye yakın olan Üsküdar ve Acıbadem semtlerinden çok sayıda hasta bu sağlık merkezini tercih eder. Birçok farklı göz hastalığının tedavisinde kullanılan yöntemler bu hastanede sunulurken vitrektomi operasyonu da tercih edilebilecek yöntemler arasında yer almaktadır.

Ağrısız Sonuçlar Veren Relex Smile Yöntemi

Lazer göz ameliyatları her zaman görme problemi yaşayan insanlar arasında tercih edilen operasyonlar olmuştur. Tüm hayatı boyunca gözlük kullanan ve artık bundan kurtulmak isteyen kişiler lazer göz ameliyatları ile birlikte sorunlarının üstesinden gelebilirler. 2000’li yıllarda bu ameliyatlar kendisini çok geliştirirken artık relex smile adı verilen yöntem uygulanmaktadır. Bu yöntem ile birlikte hastalar ameliyat sırasında ve sonrasında hiçbir acı duymazlar. Bu konuda uzman doktorlara ulaşmak için online randevu seçeneğinin kullanılması en doğru hamle olurken batigoz.com adresinden işlemler kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir.

Uzman Doktorlara Kolay Ulaşım

Bu modern operasyonlar son dönemde tercih edilmeye başladığından bunları en iyi şekilde uygulayan doktor sayısı da azdır. Birçok kişi bu yüzden Batıgöz Hastanesi tercihini yaparak uzman doktorlara ulaşmayı amaçlamaktadır. Ancak çok sayıda kişi bu hastaneyi tercih ettiğinden zorluk yaşamamak adına hastanenin randevu sistemi kullanılabilmektedir. Hastalar, bu operasyonlara ihtiyaç duyduklarını düşünüyorlarsa online randevu için siteyi kullanabilirler. Böylece çok kolay bir şekilde operasyonlarda uzman olan doktorlara ulaşım sağlanmış olacaktır.


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.