Tarih: 01.01.0001 00:00

“Gönül Vermezsen Gönül Bulamazsın”

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Çatıkkaş, Avcılar Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

“Gönül Vermezsen Gönül Bulamazsın”

“Gönül Vermezsen Gönül Bulamazsın”

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Çatıkkaş, Avcılar Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Önemli hizmetler

Uzun yıllar Avcılar da acil hekim, acil sorumlu hekimliği yapan Dr. Bülent Çatıkkaş, 2014 yılında Avcılar Murat Kölük Devlet hastanesine Başhekim olarak atandı. 100 yataklı mütevazı bir hastane de, 5 yıldızlı otel konseptinde 10 yataklı Palyatif bakım merkezi kurarak İstanbul da bir ilke imza attı. Çatıkkaş, “Tüm bu Hizmetlerim boyunca, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum kuruluşları, Kanaat Önderleri, Siyasi Temsilciler ve en önemlisi Avcılar Halkıyla sağlıklı ve sürdürülebilir bir gönül bağı kurabildiğime inanıyorum. Ayrıca Yoğun bakım, göz, endoskopi ve fizik tedavi ünitelerini hizmete açtım”  dedi.

Avcılar, Ak Belediyecilik İle Tanışmalı

Başhekim Dr. Bülent Çatıkkaş, “İlçemiz, Esenyurt ve Küçükçekmece’den sonra bölgenin 450 bin nüfusu ile üçüncü büyük ilçesidir. Avcılar Belediyesi, yıllardır iyi yönetilememektedir. İyi yönetilemeyen Avcılar ve Avcılar halkı bir türlü Hak ettiği değere ulaşamamış ve mağdur edilmiştir. “Önce İnsan” sloganıyla yola çıkan belediye, maalesef bu sloganın hakkını veremediği gibi, başarısız bir yönetim performansı ile Avcılar Halkında, Güven duygusu oluşturamamış, Elle tutulur hiçbir hizmet üretmeden Belediyeyi borç batağına sürüklemiştir... Bu koşullar altında Avcılar Belediyesi’nin sürdürülebilirliği kalmamıştır ve biran önce değiştirilmelidir.  İmaj ve İtibar sorunu yaşayan Avcılar Belediyesi, İyi bir imaj, İyi bir itibar ve İyi bir hizmet için, bir an önce AK Parti Belediyeciliği ile buluşturulmalı ve hızla yeniden yapılandırılmalıdır” dedi.

Gönül Belediyecilik Anlayışı

Dr. Bülent Çatıkkaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedeflerinden olan Gönül Belediyeciliği esasına dayanarak, “Sayın Liderimizin, 2019 Yerel seçimlerinde hedef olarak belirlediği “Gönül Belediyeciliğinde” tüm hemşerilerimizle, yapıcı ilişkiler kurabilmenin üç önemli yolu olduğuna inanıyorum;  Dinlemek, Değer vermek ve Güven oluşturmak. Vatandaşlarımızla olan gönül bağımızı;  duvar ören değil köprü kuran, yıkıcı değil yapıcı, yapmacık değil samimi, kibirli değil alçakgönüllülük esasına dayandırarak güçlü ve etkin kılacağımın sözünü veriyorum. Vatandaşlarımızla kuracağımız bu güçlü bağ, onların dilinde hayır duaya, gözlerinde umut ve sevince dönüşmelidir.  Avcılar halkına ve Sivil Toplum Kuruluşlarına sorumluluk ve hesap verme yükümlüğüm olduğunu unutmadan, iyi bir ekiple, sorunlarımızı değerlendirerek, çözümler üretme gayreti içinde olacağım dedi.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmayacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.