Tarih: 01.01.0001 00:00

GİFDER, Belgelendirdi..!

Avcılar Girişimci Fikirler Derneği (GİFDER), KOSGEB destekli Uygulamalı girişimcilik eğitiminin, katılım belge töreni düzenlendi. Törene geniş katılım sağlanırken, girişimci adaylara ‘KOSGEB Destekleri’ başlıklı sunum yapıldı.

GİFDER, Belgelendirdi..!

GİFDER, Belgelendirdi..!

Avcılar Girişimci Fikirler Derneği (GİFDER), KOSGEB destekli Uygulamalı girişimcilik eğitiminin, katılım belge töreni düzenlendi. Törene geniş katılım sağlanırken, girişimci adaylara ‘KOSGEB Destekleri’ başlıklı sunum yapıldı.

Törene İstanbul Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, Avcılar Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ak Parti Avcılarr İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan, Avcılar Tapu Müdürü Seyfullah Partalcı, Avcılar Yerel Yönetimi, iş adamları ve muhtarlar katıldı.

“Değişimi Sağlayalım”

GİFDER  Onursal Başkanı Nebi Kırmızı, “ Öncelikle buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Dernekte amacımız farklı fikirleri bir araya getirmektir. Burada bir çok iş adamı, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları var. Burada hükümetin ve yerel yönetimin yapması gereken işleri yapıyor veya onları doğru yere yönlendiriyor. Avcılarda yerel yönetim herşeyde olduğu gibi amatör spor kulüplerine de gerekli desteği sağlamıyor. Kulüpler kapı kapı dolaşıp destek istiyorlar. İnşallah siz sivil toplum kuruluşları ve iş adamları sayesinde onları bu dilendiricilikten kurtaracağız. Avcılar Ak belediyecilik ile tanışması gerek. Değişim şart, bu değişimi sağlayalım” diyerek yerel yönetimi eleştirdi.

“Kolay işi değil, zor işi yapın”

İstanbul Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, Derneğin Onursal Başkanı Nabi Kırmızın elini attığı her işe kalite kattığını belirterek, “ burada önemli insanların bir araya gelmesi çok güzel. Bazı iş adamlarına para versen gelmezler. Ama buraya herkes gönüllü olarak gelmiş. Böyle güzel organizasyon için Derneği tebrik ediyorum. Girişimcilik adı önce bir düşünce olarak başladı sonra yeni yeni yayıldı bir ideal haline geldi. Eskiden herkes baba mesleği yapıyordu. Artık öyle bir şey kalmadı.  Önce bilgi alıyorsun. Ölçüyorsun tartıyorsun ve ne yapman gerektiğine karar veriyorsun. Kosgeb bu konuda girişimci adaylarına önemli destek sağlıyor. 30 girişimci belgesi alan arkadaşları tebrik ediyorum. Ayrıca kosgeb ve eğitimcilerini de tebrik ediyorum. Herkesin yaptığı kolay işleri yapmayın. Zor ve güzel işler yapın. Paranızı ve emeğinizi boşa harcamayın. Girişimci adaylarından güzel fikirler çıkacağına inanıyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

“Avcılar batmış durumda”

Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaaslan, “ buraya siyasi bir lider olarak gelsem de, siyaset konuşmak istemiyorum ancak Avcıların gerçeğini de görmezden gelemeyiz.  Avcılar maalesef 1999’dan beri batmış durumda. 600 bin TL den fazla borcu var. Girişimcilik kulağa güzel geliyor. Girişimcilik bir fikir bir atılım demektir. Ancak  sivil toplum kuruluşları görevlerinin bilincinde değil. Onlara çok iş düşüyor. Avcıların stk’lara ihtiyacı var. Stk ve girişimcilerin çoğalması ve halka kadar inmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu derneğin güzel çalışmalarını destekliyor ve yayılmasını diliyorum. Avcıların sosyal ve spor faaliyetleri konusunda kalkınmasını arzuluyoruz” dedi.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Başkan Zeyrek sözünü tuttu...

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Edirne'de 7 terörist yakalandı!

Küflenen ekmeği tüketmeyin!

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.