Tarih: 01.01.0001 00:00

Gümüş, “Amacımız Temiz Bir Şehir Yaratmak”

Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi Teknik ile Sivil Savunma Amiri ve Ak Parti Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Harun Gümüş, 31 Mart yerel seçim çalışmaları münasebetiyle gazetemize konuştu.

Gümüş, “Amacımız Temiz Bir Şehir Yaratmak”

Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi Teknik ile Sivil Savunma Amiri ve Ak Parti Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Harun Gümüş, 31 Mart yerel seçim çalışmaları münasebetiyle gazetemize konuştu.

“Hizmete Talibiz”

Biz dedikodu üretmeyiz, gayemiz Çatalca’mızı yaşanılabilir örnek bir ilçe yapabilmektir diyen Gümüş, “Kimse bizden şunu beklemesin. Biz siyaseti çamur atma sanatı olarak görenlerden değiliz. Hizmete talip olmak adına çıkılan bu yolda hiçbir kardeşimize kem söz söylemez hakkında dedikodu üretmeyiz. Çatalca ve Çatalcalıların yararına yapılmış ya da yapılacak işlerin önünde engel olmaz, geçmişi karalayarak geleceğe yürümeyiz. Çünkü biz çocuklarımıza tertemiz bir şehir ve güvenli bir gelecek sloganıyla yola çıktık. Önceliğimiz insan diye her fırsatta söyledik. Çatalca için bir çivi çakandan bile Allah bir değil bin kere razı olsun. Yapılan iş ve işler elbette Çatalca ilçemiz için yapılmıştır. Lakin bazı işler doğru planlanmamış. İlçe meydanı olarak yıllarca hiçbir faaliyete ev sahipliği yapmadan atıl durumda kalmış” ifadelerini kullandı.

“Projelerimiz İnsan Odaklı”

Yapılan hiçbir işi kötülemek niyetinde değiliz diyen Harun Gümüş, “Hiçbir işi kötülemek niyetinde değiliz ama sonuç ortadadır. Bizim iddiamız daha iyisini daha güzelini yapmak noktasındadır. Giriş ve çıkış noktalarında yaşanan sorunlar hepimizin malumudur ve ortadadır. Bizim itirazımız yapılan işlere değil yapılış şeklinedir. Daha verimli olabilecek yatırımlar. Bizim temel farkımız bugüne kadar hiçbir şeyi mutlaka bilenlerle istişare edip doğru kararı vermeye çalıştık. Bugünden sonrada böyle olacaktır. Bizim projelerimizin odak noktası insan ve onun mutluluğudur. Projelerimizi açıkladığımızda bu farkı görecek ve hissedeceksiniz. Göreceksiniz Çatalca her açıdan farklı bir Çatalca olacak diyoruz” şeklinde konuştu.

 “Sloganımız sevgi, planımız birleşmek”

Halkın arasına siyasetle duvar örmek değil, duvarları yıkıp gönüllerine girmektir amacımız diyen Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi Teknik ile Sivil Savunma Amiri ve Ak Parti Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Harun Gümüş, “Akıllısı, delisi, velisi, zengini veya fakiri kâh oturur kah kalkarız. Kah sevinir kah ağlarız. Maksat mazlumun yanında, zenginin gönlünde, gençliğin enerjisinde birleşmektir. Sloganımız sevgi, planımız birleşmek, hedefimiz ise kalkınmaktır” dedi.

“Her Zaman Üner’in Yanındayım”

Gümüş, Çatalca’ya ve İstanbul’a olan sevdasını belirterek şöyle konuştu: “ Seni seviyorum Çatalca, İstanbul, Türkiye. Canım feda olsun ülkeme. Vatanım için yardan geçerim devletimden, vatanımdan geçmem. Devletim için göğsümü siper ederim ülkemin refahı ve ayakta durması için. Çatalca İlçesi Ak Parti Belediye Başkan Adayımız Mesut Üner ile beraber çalışmaya devam edeceğim. Durmak yok yola devam.”


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Aydilge sözünü tuttu

Gümrük'ten 8 Milyar TL'lik rekor yakalama!

İşsizlik verileri açıklandı

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi  

Stratejik Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

ENGELLİ VE YAŞLILARA BAYRAM TIRAŞI

Çatalca İlk Meclisini Güzel, Başkanla Yaptı

KARYA FARMA HBX-ARGE'DEN KIRMIZI ÜÇLÜ PROJESİ

Recep Erol, Ramazan Bayramı Mesajı

Türkiye’nin taşınma haritası çıktı...

Başkan Er Polis Haftası'nı kutladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.