Tarih: 01.03.2019 14:11

“Ben Kişilerle Değil Hizmetlerle Yarışırım!”

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart yerel seçimlerinde yerel yönetimlerle birlikte yapılacak olan muhtarlık seçimleri de hareketli geçiyor. Her mahalleden onlarca muhtar adayları çıkarken Bahçekapılı, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Büyükçekmece Fatih Mahallesi Muhtar Adayı emekli polis memuru İrfan Bahçekapılı gazetemize yapmış olduğu açıklamada; “32 yıl polis mesleğini sürdürdüm yaklaşık 1 senedir de emekli oldum. Bu süre içerisinde devlet dairesinde kazanmış olduğum tecrübelerle mahalleme geri dönüşüm hizmet olarak yapmayı istiyorum. Son 6 yıl da Büyükçekmece Kaymakamlık özel korumalığı yaptım. Bu alanda Büyükçekmece idaresi ve yerel idaresinde olan ilişkilerde bilgi sahibiyim. Kazandığım takdirde bu bilgi ve birikimi mahallem için kullanmayı istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Vatandaşla Devlet Arasında Köprü Olacağız”

Bahçekapılı, “Fatih Mahallesi için hazırladığım 17 tane projem var. Daha çok Büyükçekmece’de sosyal yardımlara ağırlık vermek istiyoruz. Yaşlılarımıza, engelli bireylerimize, yardıma muhtaç kardeşlerimize elimizden geldiğince destek olup yardımlar yapmayı düşünüyoruz. Mahallemiz biraz eğimli bir arazide olduğu için mahalle sakinlerimiz yolda yürümekte bir hayli zorlanıyorlar. Özellikle yaşlılarımız zorlanıyor. Bunlar için günün beli saatlerinde toplu taşıma araçlarının o yoldan geçmesini sağlayacağız. Bunun yanında daha çok mahallemizde ki insanların sorunlarını belirleyip üst mercilere bildireceğiz. Vatandaşla devlet daireleri arasında köprü olacağız. Onların iletemediği, ulaşamadığı yerlere ulaşıp varolan sıkıntıları dile getirerek çözmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Sorunları En Kısa Sürede Çözeceğiz”

Bahçekapılı, “Şu an mevcut muhtarlıklarda olan muhtar meclisleri var ancak kimse kullanmıyor bunu ancak biz bunu devreye koyacağız. 8 azamızı da toplayarak hepsinin kendi muhitinde ki sorunları o günkü toplantımızda ele alarak dosyalaştırıp en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“Projelerimiz”

Fatih Mahallesi Muhtar AdayıBahçekapılı, “ 17 tane projemiz var bunlardan bazıları şöyle: Alo Muhtarlık hattını kurarak 7/24 hizmet sağlayacağız. Fatih Mahallesi Muhtarlık Meclisini oluşturup istişare ve bilgilendirme toplantıları ile yöneteceğiz. Mahallemizin sorunlarını kolektif bir anlayışla ele alıp, mülki ve mahalli idareye taşıyarak takipçisi olacağız.
Uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi içinailelerin, gençlerin ve çocukların bilinçlendirilmesini sağlayacağız. Mahallemizin atık yağlarını toplayarak sularımızın kirlenmesini önleyeceğiz” dedi.

İrfan Bahçekapılı Kimdir?

1969 Trabzon ili Maçka ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Trabzon’da tamamladı. Trabzon Polis Okulu ve Açık Öğretim Ön lisans mezunu olan Bahçekapılı, 1993 yılında polis memuru oldu. Görev süresince; Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, Artvin il Emniyet Müdürü koruma, Büyükçekmece Kaymakamı koruma hizmetlerinde bulundu. 2018 yılında kendi isteğiyle emekli olan İrfan Bahçekapılı halen Türkiye Amatör Veteran Futbol Liginde oynamakta.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —