Tarih: 01.01.0001 00:00 92

Bozan, “Tüm İşbirlikçiler Aynı Çatı Altında”

Cumhur İttifakı için bir destek de Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderlerinden geldi.

Bozan, “Tüm İşbirlikçiler Aynı Çatı Altında”

Cumhur İttifakı için bir destek de Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderlerinden geldi.

Güneydoğulu İş adamı Mehmet Bozan Cumhur İttifakına destek için Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderlerini verdiği yemekte bir araya getirdi. Davete Eski Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker ve Esenyurt Ak Parti Belediye Başkan Adayı Azmi Ekinci ile çok sayıda işadamı katıldı.

“Tüm İşbirlikçiler Aynı Çatı Altında”

Mehmet Bozan, “Sayın bakanım, sayın Belediye Başkanım, Doğu ve Güneydoğu bölgemizin saygıdeğer kanaat önderleri; Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teker teker teşekkür eder saygılarımı sunarım. Malumunuz üzere önümüzdeki 31 Mart mahalli idareler seçimleri var. Bu seçimler her ne kadar belediye başkanlığı seçimleri olsa da aslında genel durumu da etkileyen son derece önemli bir seçim olacak. Bu seçimlerde siyasi partiler çeşitli ittifaklar ile yarışa katılıyorlar. Yani burada 2 taraf 2 ittifak söz konusu. Birincisi devleti ve milleti ile hizmet yolunda milli ve manevi değerlerimize bağlı milleti için çalışan Cumhur İttifakı. Diğeri ise bu milletin milli ve manevi değerleri, dini ve örfü ile kavgalı, her zamanda bunu açık etmekten geri durmayan, ezandan rahatsız, Kuran’dan rahatsız, millete tepeden bakan kutsal dinimiz İslam’a ve İslam coğrafyasındaki mazlumlara zerre sahip çıkmamış ve umurunda dahi olmayan, ABD, İngiltere ve İsrail’den medet uman, onların bu İslam coğrafyası ve ülkemizde oynadıkları kirli oyunların maşası olmuş, ne kadar işbirlikçi var ise tek çatıda toplanmış CHP zihniyetinin önderliğindeki Zillet İttifakı içinde yer aldılar.

“Diz Çökmeyeceğiz”

Ekonomimiz, bağımsızlığımız ve birliğimize saldıran; bizi köşeye sıkıştırmaya çalışan, bizi bölüp parçalamak, Irak gibi Mısır gibi Suriye, Libya gibi kardeş kavgasına sürüklemek isteyen, bunun sonucunda da egemenlikleri altına alıp bizi kendilerine köle yapmak isteyen İslam’ın sancaktarı bu devletimize diz çöktürmek isteyen küresel emperyalist güçlerin ve her türlü desteği esirgemedikleri yerli işbirlikçileri Zillet İttifakının karşısında, devletimizin, milletimizin, ümmetin ve Cumhur İttifakının yanında olduğumuzu beyan ederiz. Hepinize Katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım. Sağ olun var olun Allah’a emanet olun” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.