Tarih: 01.01.0001 00:00 78

Modern Eğitim Kurumları’nın İmrendiren Başarısı

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Beylikdüzü-Esenyurt ve Büyükçekmece'de bulunan okulların katılım gösterdiği Esenyurt Siteler Ortaokulu'nda gerçekleştirilen okullar arası sınavda üstün başarı

Modern Eğitim Kurumları’nın İmrendiren Başarısı

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Beylikdüzü-Esenyurt ve Büyükçekmece'de bulunan okulların katılım gösterdiği Esenyurt Siteler Ortaokulu'nda gerçekleştirilen okullar arası sınavda üstün başarı göstererek ilk üçe isimlerini yazdıran Modern Eğitim Kurumları öğrencileri ve öğretmenleri mutluluklarını START TV ile paylaştı.

SINAVA 400 ÖĞRENCİ KATILDI

Eğitim camiasına yeni bir soluk kazandıran, proje ve çalışmaları ile adında sıkça söz ettiren Modern Eğitim Kurumları Büyükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Matematik-Fen Bilimi olimpiyatlarında imrendiren bir başarıya imza attı.  85 okuldan 400 öğrencinin katıldığı sınavda Modern Eğitim Kurumları’ndan 4 öğrenci ilk sıralara adını yazdırarak Modern Eğitim Kurumları’nın başarısını ortaya koydu.

İLK ÜÇE GİRDİLER

Yarışmaya katılan Modern Eğitim Kurumları 5.sınıf öğrencileri Tarık Bera Tombak, Selim Şamil Memiş ve Sedat Başkemer ilk üçe girerek okullarını ve öğretmenlerini gururlandırdı. Ayrıca yine aynı sınavda 4.sınıflar arasında birinci olan Metehan Doğan ise başarılı öğrenciler listesine adını altın harflerle yazdırdı.

MUTLU VE GURURLUYUZ

ADOM MEDYA bünyesinde faaliyet gösteren youtube kanalım START TV’ye konuşan öğrenciler sınavın zor olduğunu ama diğer öğrencileri geçerek isimlerini ilk üçe yazdırmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Öğrencilerin Matematik öğretmeni olan ve öğrenciler üzerinde büyük emekleri olan Esin Yalın ise yaptığı açıklamada, “Bizler Modern Eğitim Kurumları olarak yeni bir okul olmamıza rağmen böylesine önemli bir sınavda başarılı olmamızdan dolayı çok mutluyuz. Öğrencilerimiz başarıları bizleri hem çok sevindirmiş hem de gururlandırmıştır. Öyle inanıyoruz ki önümüzdeki süreçte Modern Eğitim Kurumları ismini daha çok duyacaksınız. Eğitim camiasına önemli bir soluk kazandırdığımız eğitim kurumlarımıza tüm öğrencileri ve ailelerini davet ediyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.