Tarih: 01.01.0001 00:00

Siz Hayal Edin Biz Yapalım

 “Gençlerimiz bizim umudumuz, geleceğimizdir” diyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’den ilçe gençlerine büyük bir destek daha. Başkan Mesut Üner tüm gençleri Gençlik Merkezi’ne davet ediyor. Çok yakında Gönüllü Gençlik Ti

Siz Hayal Edin Biz Yapalım

Gençlere Büyük Destek

 “Gençlerimiz bizim umudumuz, geleceğimizdir” diyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’den ilçe gençlerine büyük bir destek daha. Başkan Mesut Üner tüm gençleri Gençlik Merkezi’ne davet ediyor. Çok yakında Gönüllü Gençlik Timleri görev başında olacak.

Çocukları ve gençleri sıkılmaktan, sokaklardan,  kötü alışkanlıklardan ve teknoloji bağımlılığından kurtaracak projeleri hayata geçirmeye devam eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçede Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde hayata geçirilen Gençlik Merkezini gençlerin ikinci adresi haline getiriyor.

Bundan böyle İlçe Gençlik Merkezi ile işbirliği halinde çalışacaklarını belirten Başkan Mesut Üner, “İlçe Gençlik Merkezi’mizi gençlerimizin ikinci adresi haline getirmek için belediyemiz gerekli tüm desteği verecektir. Çatalca’mızda gençlerimizin, Bilgisayar Sınıfları, Çok Amaçlı Atölye, Dil Sınıfı, El Sanatları Atölyesi, Akademik Atölye, Üniversiteye Hazırlık Sınıfları, Kitap Kafe, Robotik Kodlama Sınıfları, Müzik Atölyesi, Zekâ Oyunları Atölyesi, Çok Amaçlı Spor Salonu, Tiyatro ve Konferans Salonu gibi birçok sınıf ve atölyelerde eğitim alabilecekleri, boş zamanlarını değerlendirebilecekleri böyle bir merkezimiz var.

Ancak gençlerimiz varsa bu mekânlar değerli ve kıymetlidir. Bu nedenle gençlerimizi İlçe Gençlik Merkezimize davet ediyorum.

Yeter ki gençlerimiz böyle bir merkezden yararlansın, biz gece gündüz demeden çalışmaya, destek vermeye ve onların heyecanına ortak olmaya gönüllüyüz.

Merkezimizin sunduğu bütün imkânlardan faydalanmak, inanıyorum ki gençlerimizin hem eğitim hayatlarına hem de geleceklerine önemli katkılar sağlayacaktır” ifadeleriyle tüm gençleri İlçe Gençlik Merkezi’ne davet ediyor.

Siz Hayal Edin Biz Yapalım

Çocuklar ve gençler İlçe Gençlik Merkezinde; Çok Amaçlı Salonları ve binlerce kitabın yer aldığı Kitap Kafe’yi kullanarak rahatlıkla ders çalışabilir, ikramlar eşliğinde kitap okuyabilir, Bilgisayar Sınıflarından yararlanabilecek.

Merkezde çocuklar ve gençler Zeka Oyunları Atölyesinde diledikleri gibi zeka oyunları oynayabilecek, müzik atölyesinde enstrüman çalmayı öğrenecek, Kişisel Gelişim Sınıflarında kara kalem resim, duvar boyama, karikatür çizmeyi deneyimleyebilip hayallerindeki rolü tiyatro sahnesinde sergileyebilecek.

İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında gençlerin bilinçli teknoloji kullanıcıları olmalarını sağlamak ve yazılım, kodlama ve robotik alanında gençleri eğitmek için merkezde eğitimlerde veriliyor. EBA’ya destek olan merkez bu anlamda bilgisayar sınıflarını da öğrencilerin hizmetine sunuyor.

Gençlik Timlerinin Bir Üyesi De Siz Olun

İlçe Gençlik Merkezi spordan sanata birçok alternatif programı ücretsiz olarak gençlerin hizmetine sunarken gençleri farkındalık çalışmaları ile de buluşturuyor. Gençler, “Merhamet Timi”, “Çevre Temizliği Timi”, “Sevgi Timi” gibi birbirinden değişik gönüllülük timlerine katılarak ihtiyaç sahipleri, yaşlılar, hastalar, engelliler, sokak hayvanları gibi özellikle toplumun dezavantajlı kesimlerine ciddi faydalar sağlayan farkındalık çalışmalarına da imza atacak.

Pandemi dolayısıyla sosyal mesafe kurallarının sıkı sıkıya uygulandığı, maskesiz girişin yasak olduğu Gençlik Merkezi sürekli dezenfekte edilen İlçe Gençlik Merkezi hafta içi 09-19.00, hafta sonu ise 10.00-16.30 saatleri arasında çocukları ve gençleri bekliyor.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı

İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Başkan Zeyrek sözünü tuttu...

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Edirne'de 7 terörist yakalandı!

Küflenen ekmeği tüketmeyin!

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.