Tarih: 01.01.0001 00:00

Küçükçekmece’nin Kanayan Yaralarına Parmak Bastılar!

Nezir Karayün ile Hürbakış programında Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin çalışmaları ve yerel basın konuşuldu.

Küçükçekmece’nin Kanayan Yaralarına Parmak Bastılar!

Küçükçekmece’nin Kanayan Yaralarına Parmak Bastılar!

Adom medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start TV ve Start Türk de yayınlanan, Gazeteci-Yazar Nezir Karayün’ün hazırlayıp sunduğu Hürbakış programının bugünkü konukları Yerel Yönetimler Uzmanı, Cumhuriyet Halk Partisi eski meclis üyesi ve iş insanı Oruç Oymak ile Gazete Avcılar İmtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni, Küçükçekmece ve Avcılar bölgelerine hâkim Gazeteci Hanifi Çelik oldu.

Nezir Karayün ile Hürbakış programında Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin çalışmaları ve yerel basın konuşuldu.

‘Yerel Basın Dostu’

Yerel basını değerlendiren Yerel Yönetimler Uzmanı, Cumhuriyet Halk Partisi eski meclis üyesi ve iş insanı Oruç Oymak; “ Öncelikle pandemi sürecinde hayatını kaybeden gazeteci Zerrin Erol, Şaban Çağlar, Nurettin Girgin, Bekir Hallaç ve Erol Öztürk’ ü saygıyla, sevgiyle anıyor ve Allah’tan rahmet diliyorum. Yerel basına bana vermiş oldukları ‘Yerel Basın Dostu’ unvanı için teşekkür ediyorum” dedi.

Başarıya ve Mücadeleye Susadık

Gazeteci ve sunucu Nezir Karayün’ün ‘Küçükçekmece Belediyesinin çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?’ sorusuna Oymak şu cevabı verdi; “Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi Cumhuriyet Halk Parti’li Belediye Başkanı olarak seçimi kazandıktan sonra hepimiz maddi ve manevi kenetlendik. Başarıya ve mücadeleye susamış bir durumdayız. Halk kaynakları ve ihtiyaçları sınırsızdır bizler de bu anlamda her şeyi daha hızlı bir şekilde yapmayı düşünüyoruz. Ne kadar başarınız olursa olsun hep daha ilerisi olmalı çünkü hayalleriniz kadar engin ve hayalleriniz kadar yücesiniz.”

Metrobüs Yer Altında Olmalı

Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği kurucularından Gazeteci Hanifi Çelik’in Küçükçekmece’deki ulaşım ve toplu taşıma sorunları hakkındaki sorularını cevaplayan Oymak; “Yollar dar trafik sıkışmış durumda daha fazla toplu taşıma aracına gerek yok bunların yer altına alınması lazım. Ak Parti döneminde on yıldır metro inşaatlarının etrafı çevrildi, duraklar kuruldu ama henüz bir çalışma olmadı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bunu hayata geçiriyor. Cumhuriyet Halk Partisinin ve Ekrem İmamoğlu’nun yapmak istedikleri projeler meclis üyeleri çoğunluğunun Cumhur İttifakında olması sebebiyle reddedilerek hayata geçirilememekte. Burada zarar gören halktır. Mevcut metrobüs güzergâhı çok hızlı ve ivedilikle yerin altına alınmalıdır. Bu kısa vadede olacak bir şey değil ama bir yerden başlamak lazım” dedi.

Kanarya, Küçükçekmece’nin Kanayan Yarası

Çelik, Küçükçekmece’deki çarpık kentleşmeyi ve hizmet eksikliğini şu sözlerle dile getirdi; “Kanarya mahallesi Küçükçekmece’nin kanayan yarasıdır. Küçükçekmece bütün sokaklarında hemen hemen kuş isimlerinin olduğu göle sıfır ve doğanın en güzel yerlerinden biri ama içine girdiğin zaman çarpık kentleşme, çok eskiye dayanan hizmet eksikliği ve kontrolsüz yöneticilik sayesinde kanarya kanayan bir yaraya dönüşmüştür.”


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Başkan Zeyrek sözünü tuttu...

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Edirne'de 7 terörist yakalandı!

Küflenen ekmeği tüketmeyin!

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.