Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan Günleri Rüzgarı Maltepe’de Esecek!..

Erzincan'ın tarihi, kültürü, sanatı, doğal güzellikleri, turizmdeki değerleri, yöresel lezzetleri ve tüm renkleri, 14-17 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı’na taşınıyor…

Erzincan Günleri Rüzgarı Maltepe’de Esecek!..

Erzincan Günleri Rüzgarı 14-17 Ekim’de Maltepe’de Esecek!..

Erzincan'ın tarihi, kültürü, sanatı, doğal güzellikleri, turizmdeki değerleri, yöresel lezzetleri ve tüm renkleri, 14-17 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı’na taşınıyor…

Erzincan Konfederasyonu (EKON) ile İstanbul Erzincanlı Dernekler Federasyonu, İlçe Dernekleri ve İstanbul’da bulunan Erzincan Derneklerinin öncülüğünde 5’nci Erzincan Tanıtım Günleri 14-17 Ekim tarihleri arasında Maltepe Etkinlik Alanı’nda başlıyor. Erzincanlıların gururu ve Türkiye’de burs rekortmeni olan EKEV’in ve ERSİAD’ın da alanda Kültürel etkinlik için geniş standı yer alacak.

 5. Erzincan Tanıtım Günleri

Geçtiğimiz ay içerisinde Erzincan Kültür ve Eğitim Derneği (EKEV) Başkanı Sadık Ağca ve Erzincan İşadamları Derneği Başkanı Saim Bahadır ve Yönetim Kurulu’nun da düzenlediği ve İstanbul’da bulunan Erzincan’ın İlçe ve Belde Derneklerinin de bir araya getirilerek yaptığı toplantı sonrasında ise; daha etkin, daha şeffaf, ayrımcısız ve daha çok katılımın sağlanabilmesi için “Derneklerle birlikte organize edilmesi” kararı alınırken, mevcut İlçe, Belde ve Köy Derneklerinin de katkılarıyla yapılacak olan 5. Erzincan Tanıtım Günleri 14-17 Ekim günleri Maltepe’de yapılacak. EKEV Yönetiminin düzenlediği toplantıya, mazeretli olan Erzincan Konfederasyonu (EKON)’un dışında İlçelerin ve Beldelerin Dernek Başkanlarından çoğunluğu katıldı…

 Gönül Şehri Erzincan İstanbul’a Geliyor

‘Gönül Şehri Erzincan İstanbul’a Geliyor’ sloganıyla yapılacak olan etkinliğe Erzincan Valiliği, Belediyesi, İlçe ve Belde Belediyeleri ile Erzincan Protokolü, İstanbul’da bulunan Erzincan Dernekleri ve STK Yöneticilerinin de katılacağı bildirildi. Ayrıca yerel esnaflar da stantlar açarak yöresel ürünleri de sergileyecek.

5. Erzincan Tanıtım Günlerine, daha yoğun ilgi ve katılımın olması bekleniyor. Erzincanlı olan 'Son Başbakan' ve TBMM Başkanlığı yapan Binali Yıldırım’ın da bilgileriyle son şekli oluşan ve Erzincan Konfederasyonu ile İstanbul Erzincanlı Dernekler Federasyonu ve İstanbul’da bulunan Dernekler öncülüğünde yapılacak olan Erzincan Tanıtım Günleri 14-17 Ekim tarihleri arasında Maltepe Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek.

 İBB Destek Veriyor

Öte yandan ’Gönül Şehri Erzincan İstanbul’a Geliyor’ sloganıyla yapılacak olan etkinlikte ve Erzincan Tanıtım Günleri’ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi de destek veriyor. Yapılacak olan 5. Erzincan Günleri’nin öncekilerden çok daha kapsamlı ve muhteşem şekilde geçmesi için de İstanbul’daki İlçe, Belde ve Köy Dernek Başkanları da şimdiden yoğun çalışmalara başlamış durumda.

Öte yandan, Erzincanlı sevilen ünlü sanatçıların konserler de vereceği “5. Erzincan Tanıtım Günleri”ne şimdiden on binlerce vatandaşın katılması bekleniyor.

Haber: Mehmet Gülnahar


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmayacak

Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya

Koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı

3 Nisan’ı yüzme şenliği ile kutladı

İzmit'teki resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.