Tarih: 01.01.0001 00:00

“Taksim Meydanında Asılmalı”

Adom Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start TV ve Start Türk’te yayımlanan moderatörlüğünü Nezir Karayün’ün yaptığı Hürbakış programının konuğu Siyasetçi İş Adamı Metin Karayazı oldu.

“Taksim Meydanında Asılmalı”

Millet İttifakı Harakiri mi Yaptı?

Adom Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start TV ve Start Türk’te yayımlanan moderatörlüğünü Nezir Karayün’ün yaptığı Hürbakış programının konuğu Siyasetçi İş Adamı Metin Karayazı oldu.

Nezir Karayün ile Hürbakış programına katılan Karayazı, Türkiye ekonomisi, Osman Kavala meselesi ve Millet ittifakı hakkında şok edici açıklamalarda bulundu.

“Türk İnsanı Kendi Kimliğini Unuttu”

‘Türkiye’ Türk insanı kendi kimliğini unuttu’ diyerek ülke ekonomisini değerlendiren Siyasetçi İş Adamı Metin Karayazı; “Türkiye’ Türk insanı kendi kimliğini unuttu, kendi kimliğinden vazgeçti. Siyonistlerin, emperyalistlerin lüks tüketim tuzağına düştü. Biz bedenimizdeki kendi kimliğimizi hatırlamaz, titreyip kendimize gelmezsek bu ekonomik krizin üstesinden gelme şansımız yok. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi dünyada ekonomik kriz var, zaten bu krizi yaratan kapitalistler, emperyalistler ve Siyonistlerdir. Bunu bizim içimize kadar getirdiler. En büyük örneği şu eskiden kahvehane, kıraathane vardı, şimdi bunun adını biraz kibarlaştırıp kafeterya dediler. Sermayesi su olan bir bardak çayı 7 liraya satıyorlar. Hani biz fakir bir toplumduk, hani bizim ekonomik sıkıntılarımız vardı, hani insanların geliri azdı? Kafeteryalar ful dolu. Nereye giderseniz gidin en çok yiyecek yenen yer yabancı menşeili fast food yerlerdir. Biz kendi Türk kimliğimizi hatırlayıp onun gibi davranırsak, bu ekonomik krizi çözeriz.

“İktidarın Getirmiş Olduğu Yanlışlar Yolsuzluklara Gitti”

Krizin bir diğer boyutu ise Türkiye’de bir siyasi yapılanma kişileri basamak yapıp yukarıya doğru çıkarmaya endekslidir. Bir siyasi partiden aday adayı olana devletin kurum ve kuruluşlarında ihaleler veriliyor. 5 gün önce ben bu ihaleyi alan bir firmanın alt taşeronundan birkaç kişiyle görüştüm. Devletten ihale alan kişi kendisi bir lira kullanmadan alt taşeron çalıştırmış ve öyle bir sinsilik yapmış ki kâğıt üzerinde yaptığı oyunla onları borçlu çıkarıp, hak edişlerini vermemiş ama kendisi devletten bu hak edişi almış. Ben o insanlardan yüzlerce kişi tespit ettim. Türkiye’de böyle otuz tane firma olsa, binlerce kişiye tekabül eden istikrarsız bir yapı ortaya çıkıyor yeni açlık sınırını düşürüyor. İktidarın gücünün getirmiş olduğu yanlışlar yolsuzluklara kadar gitmiş. Siyasi kadrolar ve ihale verilen firmalar müfettişlerle ciddi bir şekilde denetlenmeli çünkü halkın huzursuzluğu, ekonomik istikrarsızlığı ve hayat standartlarının düşüklüğünün en büyük sebeplerinden birisi bu.” açıklamalarında bulundu.

“Hepsi Emperyalizmin, Kapitalizmin ve Siyonizmin Uşağı”

Büyükelçilerin Osman Kavala’nın serbest bırakılması ve daha sonrasında Millet İttifakı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Karayazı; “Başta Amerika olmak üzere Fransa, Almanya, Danimarka ve İsveç gibi ülkelerin büyükelçileri Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istedi. Hepsi bizim müttefikimiz olan ülkeler ama hepsi emperyalizmin, kapitalizmin ve siyonizmin uşağı ve Ortadoğu’daki bu coğrafyayı ele geçirip yok etmeye çalışan ülkeler. Osman Kavala Gezi Parkı olaylarının mimarlarından biri. Bu ülkeler Gezi Parkı olaylarını çıkanlar oldukları için büyükelçileri Kavala’nın serbest kalmasını istiyor. Onların Türk düşmanı oldukları sırasıyla gün yüzüne çıkıyor.

“Taksim Meydanında Asılmalı”

Bizim içimizde ise bunlara destek verenler var. Millet İttifakı Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyor. Suçlu mu, suçsuz mu ona ben karar veremem, yargı karar verir. Şuan yargılanıyor. Millet İttifakına sormak istiyorum, sen ülkeyi uçuruma sürükleyecek bir ihanetle yargılanan insanın cezaevinden çıkması için neden bu kadar ısrarcı oluyorsun? Bırak yargı bunun kararını versin. Eğer böyle bir suç işlemişse bence Taksim meydanında asılması gerekir.

“Millet İttifakı Harakiri Yaptı”

Millet İttifakında İYİ Parti tezkereye evet, CHP hayır dedi. Diyelim ki seçimi Millet İttifakı kazandı, şimdiden anlaşamadılar o zaman nasıl anlaşacaklar? İyi Parti milliyetçi muhafazakâr kesimin bir kısmından oy alıyor, onlara şirin görünüp, o oyları kaybetmemek için evet diyor. CHP ise olası bir hadepin dışta kalması ihtimaliyle oradaki mevcut Hadeplerin oyunu ele geçirmek için hayır dedi. Millet üzerinde oyun oynuyorlar. Millet İttifakı harakiri yaptı.” ifadelerini kullandı.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

111-91 ' lik Skor

Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı

İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Başkan Zeyrek sözünü tuttu...

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Edirne'de 7 terörist yakalandı!

Küflenen ekmeği tüketmeyin!

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.