Tarih: 01.01.0001 00:00 273

“Malum Medya Bizi Saklıyor”

Bağımsız Türkiye Partisi Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle yeni üyeleriyle İlçe binasında kahvaltılı programda bir araya geldiler.

“Malum Medya Bizi Saklıyor”

“10 Bin TL Asgari Ücret İnsanları Umutlandırıyor”

Bağımsız Türkiye Partisi Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle yeni üyeleriyle İlçe binasında kahvaltılı programda bir araya geldiler. Programa Bağımsız Türkiye Partisi Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşenur Topsakal başta olmak üzere İlçe Teşkilat Başkanı Sündüz Cirit, Yerel Yönetimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emine Aksoy, İlçe Kadın Kolları Sekreteri Necla Teber ve İlçe İnsan Kaynakları Sorumlusu Sultan Ünal katıldı.

“Yanlışları Herkes Dillendiriyor Ama Kimse Çözüm Sağlamıyor”

Milli Ekonomi Modelinin insanları umutlandırdığını dile getiren Bağımsız Türkiye Partisi Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşenur Topsakal; “Kadın kolları teşkilatı olarak Beylikdüzü’nde vakıf, dernek ve kadın esnaflarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Bizim partimiz çözüm partisi, yanlışları ve kötü gidişatı herkes dillendiriyor ama hiçbiri çözüm sağlamıyor. Bağımsız Türkiye Partisi olarak Milli Ekonomi Modeliyle ülkenin tüm sorunlarına çözüm sunuyoruz. Üyelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, yeni tanıştığımız hanımlarla kahvaltı programları ve seminerler düzenleyerek bir araya geliyoruz. Vatandaşlar tarafından ilgi ve destek çok yoğun. Genel Başkanımız Av. Hüseyin Baş ile ‘var bir hayalimiz’.

“10 Bin TL Asgari Ücret İnsanları Umutlandırıyor”

Asgari ücretin 10 bin TL olması ve özellikle ev hanımı maaşı insanımızı umutlandırıyor. Ziyaret ettiğimiz kadın esnaflarımızın şikâyetlerini dinliyor, sıkıntılarının tek çaresi olan Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın yazdığı Milli Ekonomi Modelini anlatıyoruz. Esnaflarımız vergilerin ve kiraların aşırı yüksek, kullandıkları ürünlerin astronomik fiyatlarda olduğundan ve işlerini zor döndürdüklerini, dükkânlarını kapatmamak için direndiklerini dile getiriyorlar. Bunlara rağmen biz yinede umutluyuz çünkü dünyanın en genç, en dinamik Genel Başkanı ve dünyanın tek kurtuluş reçetesi olan Milli Ekonomi Modeline sahibiz.” ifadelerini kullandı.  

“Daima Onlarla Beraberiz”

Parti çalışmalarını anlatan Kadın Kolları Yerel Yönetimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emine Aksoy; “Beylikdüzü’nde kent konseylerini, dernekleri ve esnafları ziyaret edip, davamızı vatandaşa anlatarak onlara yeniden umut ışığı olmaya çalışıyoruz. Daima onlarla beraber olduğumuzu ve dertleriyle dertlendiğimizi hissettiriyoruz. Yaptığımız programlara, etkinliklere hanımlarımızı davet ederek bizi yakından tanıyıp, samimiyetimizi görmelerini sağlıyoruz. Bizi yakından tanıma fırsatı bulan hanım kardeşlerimizden çok büyük ilgi ve olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu bizi çok mutlu ediyor” dedi.

“Malum Medya Bizi Saklıyor”

Malum medya bizi ısrarla saklıyor diyen Beylikdüzü İlçe Teşkilat Başkanı Sündüz Cirit; “Bizim yaptığımız ziyaretlerde gördüğümüz kadarıyla vatandaşların sıkıntıları hep aynı, geçim sıkıntısı. Bu sıkıntıların herkes farkında ve bir çıkış yolu olmadığı inancındalar, buna da malum medya sebep oluyor. Alternatif bir çıkış partisi ve bütün bu sorunları kökünden çözecek bir modele sahip olan BTP’yi, malum medyanın ısrarla saklamış olmasından dolayı insanlarımız Milli Ekonomi Modelini bilmeyerek, bir çıkış yolunun olmadığına inanarak umutsuzluğa kapılıyorlar. Vatandaş bu modeli duymuş olsaydı, kadına şiddet ve her türlü şiddetin ortadan kalkacağı, refah düzeyde, huzurlu bir yaşama sahip olacaklarını bilirlerdi. Burada görev bize düşüyor, biz her alanda ve her yerde sesimizi duyurmaya devam ediyoruz. Kadınlarımızın da bu sese kulak vermesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Çözüm Milli Ekonomi Modelinde”

Ülkemizin içinde bulunduğu kaostan çıkabileceği çözümlerden konuştuk diyen Beylikdüzü İlçe İnsan Kaynakları Sorumlusu Sultan Ünal; “10 Kasım münasebetiyle partimizin yeni üyeleriyle kahvaltı programında buluştuk. Atatürk’ün soyunun temizliği, ehli beyte dayanması ve vatan sevgisinin bu soydan geldiğini, yaptığı devrimlerin yüce Türk milletini kalkındırmak için yaptığını, ferah, düşünen, çalışan, özgür gençlik yetiştirmek olduğunu konuştuk. Ülkemizin içinde bulunduğu kaostan Genel Başkanımız Av. Hüseyin Baş’ın önderliğinde ve Atatürk’ün icraatlarıyla çıkabileceğimizi konuştuk. Yeni üyelerimizin partimizden beklentilerini, sıkıntılarını dinleyerek, Milli Ekonomi Modelini tanıtarak, oradaki çözümleri anlattık.” ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.