Tarih: 01.01.0001 00:00

“Hizmet İstiyoruz, Hizmet...”

Kuruculuğunu Nezir Karayün’ün yaptığı, başkanlığını Yusuf Karademir'in yürüttüğü İstanbul 3. Bölge Aybastılılar Derneğinin Esenyurt Kıraç’taki yeni lokalinde düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıda, Aybastılılar bir

“Hizmet İstiyoruz, Hizmet...”

Aybastılılar Esenyurt'ta Buluştu!

Kuruculuğunu Nezir Karayün’ün yaptığı, başkanlığını Yusuf Karademir'in yürüttüğü İstanbul 3. Bölge Aybastılılar Derneğinin Esenyurt Kıraç’taki yeni lokalinde düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıda, Aybastılılar bir araya gelerek hasret giderdi.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıya İstanbul 3. Bölge Aybastılılar Derneği Kurucu Başkanı Nezir Karayün, Aybastı belediye başkanı Beytullah Gençten, MHP Aybastı İlçe başkanı İlhan Uygun, Esenyurt belediye başkan yardımcısı Cemal Güneysu, ORDEF başkanı Sabri Çelebi, Büyükçekmece Genç İşadamları Derneği Başkanı Muhammed Mustafa Karayün, Esenyurt belediye meclis üyesi Selami Aydın, Üsküdar belediye başkan yardımcısı İlyas Karayel, Ümraniye belediye meclis üyesi Celal Danış, siyasetçi işadamı Fahrettin Kacemer, Aybastı Dernekler Federasyonu başkanı Ali Danış, ESOF kurucu başkanı Hüseyin Akbaş, çok sayıda dernek başkanı ve yöneticileri katıldı. Ayrıca kahvaltılı toplantıya katılan herkese onur plaketi takdim edildi.

“Kapak Olsun Diyorum!”

Toplantıda çarpıcı açıklamalarda bulunan ve biz hizmet istiyoruz diyen İstanbul 3. Bölge Aybastılılar Derneği Başkanı Yusuf Karademir; “Bizim derneğimizin ikamet ettiği yerin satılmasıyla yersiz kaldık ve Aybastılıların yerinin olmadığını ifade ettiler. Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Gevrek İstanbul 3. Bölge Aybastılılar Derneğini ve Perşembe Yaylası Derneğini federasyondan atacağını ima ettiği için bizde sağ olsun Arif Demirel’in bize tahsis ettiği yeni lokalimize taşındık. Aybastılıların burada özverili bir yeri oldu, kendilerine teşekkür ediyorum. Federasyondan bizi atacak olan arkadaşlara da buradan kapak olsun diyorum!

“Hizmet İstiyoruz”

Buradan herkese Aybastılıların özverilidir, saygılıdır, saygı çerçevesinden hiçbir zaman ayrılmamıştır, vatanını ve milletini seven bir toplum olduğunu ilan etmek istiyorum. Biz Aybastı’ya, Kabataş’a, Gölcük’e ve Çatalpınar’a hizmet istiyoruz. Biz Aybastılılar olarak bir ilki gerçekleştirerek kendi aramızda para toplayıp, bu parayla ilçemize bir yüksekokul yapılmasını istedik ama bu bile kabul görmedi.” ifadelerini kullandı.

“Amacımız İnsanlığa Hizmet Etmek”

Amacımız ve hedefimiz insanlığa hizmet etmek diyen İstanbul 3. Bölge Aybastılılar Derneği Kurucu Başkanı ve Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı Nezir Karayün; “Bugün Yusuf Karademir burada bizleri çok güzel ve değerli hemşerilerimizle bir araya getirdi. Birlik, beraberlik ve dostlukların derneklerle güçlendiğini düşünüyorum. Bu derneği kurarken amacımız ve hedefimiz insanlığa hizmet etmekti. Yusuf hemşerim bizim her zaman baş tacımız, birlikte çok uzun yıllar çalıştık, bugün burada bizi bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Aydilge sözünü tuttu

Gümrük'ten 8 Milyar TL'lik rekor yakalama!

İşsizlik verileri açıklandı

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi  

Stratejik Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

ENGELLİ VE YAŞLILARA BAYRAM TIRAŞI

Çatalca İlk Meclisini Güzel, Başkanla Yaptı

KARYA FARMA HBX-ARGE'DEN KIRMIZI ÜÇLÜ PROJESİ

Recep Erol, Ramazan Bayramı Mesajı

Türkiye’nin taşınma haritası çıktı...

Başkan Er Polis Haftası'nı kutladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.