Tarih: 01.01.0001 00:00

Dr. Babür Süer Hastaları Tahrik Ediyor

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Babür Süer, Gazeteci Yazar Ahmet Karayün’e sinkaflı sözler söylediği için tartışma çıktı.

Dr. Babür Süer Hastaları Tahrik Ediyor

Dr. Babür Süer Hastaları Tahrik Ediyor

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Babür Süer, Gazeteci Yazar Ahmet Karayün’e sinkaflı sözler söylediği için tartışma çıktı.

Gazeteci Yazar Ahmet Karayün’ün aldığı randevu ile gittiği hastanede yaşadığı tahrik ve sert davranışlar karşısında Dr. Babür Süer hakkında hasta hakları masasına ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi CİMER’e şikâyette bulundu.

Yaşanan olayı gazetemize anlatan Karayün, “Ortaokul öğrencisi oğlumu Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi'ndeki 10.02.2022 tarihli 09.00’daki cildiye randevusuna götürdüm. Oradan okula bırakacaktım. Doktor geç geldi bekledik. Sıramız gelip içeri girdiğimizde 'Çocuğun kimliğini gösterin' dedi. Ben de, 'Çocuk kimlik taşımıyor buradan okula bırakacağım babasıyım benim kimliği göstereyim ya da e-devletten açıp göstereyim isterseniz' dedim ama kabul etmedi. Tekrar eve dönüp (3 km) kimliğimizi alıp doktorun yanına gittik. Sert bir şekilde 'İsminiz yandı mı ekranda?' deyince, 'Kimliği almaya gittik hocam' dedim. 'Sıranız geçti, isminiz yanınca gelin' dedi sert bir tonla. Ben de 'Ne zaman yanar, okula bırakacağım çocuğu dedim' Doktor Babür Süer ise, 'Tüm hastalar bitince yanar, çıkın dışarıda bekleyin' diye azarlar bir tonda cevap verince ben de öfkelendim ve 'Hem mesainize geç geliyorsunuz, hem kimlik almaya gönderiyorsunuz, hem de yirmi kişi sonraya atıyorsunuz sıramızı' diye tepki gösterince 'Sana mı soracağım ulan ne zaman gelip gelmeyeceğimi diye sinkaflı konuştu ve tartışma uzadı. Çocuğumu muayene etmeden gönderdi. Zaten 1 ay uğraştığım randevum boşa gitti, çocuğum okuluna, ben işime çok geç gittim.

Aynısını Silivri’de De Yapmış

Daha önce Silivri Devlet Hastanesi’nde çalışan Uzm. Dr. Babür Süer hakkında Bulut Alican adlı bir vatandaşın 27 Ocak 2021 tarihinde attığı şikâyet twiti de meydana çıktı. Alican seri halde attığı twit dizisinde şunları yazmış: “Bugün doktora gittim ama muayene olmadan geldim. Silivri Devlet Hastanesinde doktorum diyen herkes kendinde bağırmayı hak sayıyor galiba. BABÜR SÜER isimli şahıs okumuş ama bazı şeyleri baki kalmış. Kim olursan ol hastana bağıramazsın. Kendinizi bir şey sanmayın. Pandemi oldu anladık da, devlet zaten sizlere bugünler için para veriyor. Güneydoğu’da gazi olan veya görevde olan askerler bize bağırıyor mu veya tersliyorlar mı? Hastanede ki ilişki seviyesi o kadar kötü ki halkı bastırmışlar ki, adam çık kapıyı kapa diye emir veriyor. Hasta da tamam diyor. Cevap verdiğinizde ses tonlarını yükselterek size bastırmaya çalışıyorlar. Şikâyet edeceğiz Hasta Haklarına çıkıyorsunuz. 184 ü arayın diyorlar. 184 ü arıyoruz, pandemi var şikâyet alamıyoruz. Çok yoğunuz. Kardeşim bu ülkede yıllardır, terör var, hırsızlık var. Polisi aradığınızda şuan çok ihbar var gelemiyoruz mu diyorlar? Bu kadar kötü yönetilen bir yapı yok. Herkes topu birinin kucağına bırakma derdinde. Bir şey olacağından değil ama o doktorum diye gezen adam gerçekten bu işi sevgili ve saygıyla yapan tüm sağlık çalışanlarının hakkına giriyor ve hakkını yiyor. Umarım bu tarz insanların diplomaları iptal olur.”


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Başkan Zeyrek sözünü tuttu...

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Edirne'de 7 terörist yakalandı!

Küflenen ekmeği tüketmeyin!

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.