Tarih: 01.01.0001 00:00

İnceğiz Mağaraları İBB’nin Çöplüğüne Döndü!

Milliyetçi Hareket Partisi Çatalca İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur, Çatalca’daki sorunları dile getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden bu zamana kadar hiçbir destek görmediklerini belirten Uğur, Ekrem İmamoğlu’nun seçim vaatleri

İnceğiz Mağaraları İBB’nin Çöplüğüne Döndü!

İnceğiz Mağaraları İBB’nin Çöplüğüne Döndü!

Milliyetçi Hareket Partisi Çatalca İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur, Çatalca’daki sorunları dile getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden bu zamana kadar hiçbir destek görmediklerini belirten Uğur, Ekrem İmamoğlu’nun seçim vaatlerini yerine getirmediğini söyledi.

İBB’nin Çatalca’yla ilgilenmediğini dile getiren MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur; “Burası Trakya Yarımadasıdır. İnceğiz'de mağaralar bölümümüz var. Bu yarımadadaki en eski yerleşim bölgesidir. M.Ö. 5000'li yıllara kadar dayanan bir tarihi var. Bu mağaralar için Orman işletmesiyle İBB arasında bir dava vardı. Büyükşehir Belediyesi davayı kazandı fakat kazandığı günden beri burayla hiç ilgilenmiyor. Burası çöplük gibi, kültürel mirasımız çöplüğe dönerek yok oluyor. Bakımsızlıktan zaman zaman kamyonlar bile gelip moloz döküyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Çatalca'ya hiç bakmıyor. Bir baksa görecek neyin ne olduğunu. Bir kaç kere öyle göstermelik olarak İlçe Başkanıyla bir kaç poşet çöp topladılar ondan sonra da kimse uğramadı. İBB'den 2 buçuk sene içerisinde hiçbir şey görmedik” dedi.

Mahalleler Köpek Kaynıyor

Çatalca sokaklarında başıboş köpeklerin dolaşma nedenine ilişkin Uğur; “Bütün mahallelerimizde köpek yoğunluğu var. Orman içinde kaç bin tane köpek olduğu belli değil. Ekrem İmamoğlu'nun seçim bildirgesinde buraya barınak yapacağı maddesi vardı ama bu zamana kadar yapılan hiç bir çalışma yok.” ifadelerini kullandı.

Tarım Alanları Katlediliyor

Kaçak yapılaşma ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın desteklerine de değinen Uğur; “Tarım alanlarımız katlediliyor. Çoğalan kaçak yapılarla tarım alanlarımız deforme olarak elimizden gidiyor. En büyük sıkıntılarımızdan bir tanesi de ormanlarımızda yapılan seyreltme kesim. Geçtiğimiz günlerde Orman, Tarım ve Köy İşleri Bakanımız geldiğinde ormancılarımız ve muhtarlarımız bizim alanlarımızın seyreltme kesime değil, düz kesime uygun olduğunu dile getirdiler çünkü bizim ormanlarımızda yetişen sarmaşıklar ağaçlara dolanıyor ve ağaçların büyümesine engel olarak kurutuyor. Buna çare olabilecek tek şey düz kesim.

Örnek Belediyecilik

Volkan başkanımız buradaki bazı sıkıntılarımızı büyükşehirde dile getiriyor. Burada bize desteği ve katkısı çok çünkü aynı zamanda büyükşehir belediyesinde bizim grup sözcümüz. Silivri’de örnek belediyecilik sergileyerek hepimize örnek oluyor. Silivri için Volkan Yılmaz bir şanstır, bu şans inşallah ilelebet payidar olacaktır” dedi.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmayacak

Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya

Koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı

3 Nisan’ı yüzme şenliği ile kutladı

İzmit'teki resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.