Tarih: 01.01.0001 00:00 497

Türkiye’nin Yönetimine Talibiz..!

Adom Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start TV ve Start Türk’te yayımlanan moderatörlüğünü Nezir Karayün’ün yaptığı Hürbakış programının konuğu İyi Parti Genel Merkez STK İlişkileri, İş Barışı ve Çalışma Haya

Türkiye’nin Yönetimine Talibiz..!

Türkiye’nin Yönetimine Talibiz..!

Adom Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start TV ve Start Türk’te yayımlanan moderatörlüğünü Nezir Karayün’ün yaptığı Hürbakış programının konuğu İyi Parti Genel Merkez STK İlişkileri, İş Barışı ve Çalışma Hayatı Koordinatörü Metin Bozkurt oldu.

Nezir Karayün ile Hürbakış programına konuk olan İyi Parti Genel Merkez STK İlişkileri, İş Barışı ve Çalışma Hayatı Koordinatörü Metin Bozkurt, İyi Partinin kurulma aşamalarını anlattı.

Türk Milliyetçileri Umutlarını Kaybettiler

Daha önce Milliyetçi Hareket Partisinde uzun yıllar siyaset yapan Bozkurt İyi Partiye geçişi ve İyi Partinin kuruluş süreci hakkında; “İyi Parti şu anlamda önemli, yıllarca Türk milliyetçilerini despotlukla, diktatörlükle suçlayan bir zihniyet vardı memlekette ama Türk milliyetçileri özellikle 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra memleketin gidişatında gördükleri olumsuzluklardan dolayı bir başkaldırı hareketi başlattılar. Yani Türk milliyetçileri memleketin idareciliğinde artık sorumluluk almalıdır. Belli noktalarda bu birikimlerini hayata geçirebilme arzu ve isteğinde olan insanlar 7 Hazirandan 4 ay sonra yenilenen 1 Kasım seçimlerinde büyük bir hezimet yaşadılar. Umutlarını kaybettiler.

Türkiye her anlamda Dışa Bağımlı Hale Geldi

Henüz 99 senelik bir Cumhuriyetiz biz ancak 99 yıllık bir Cumhuriyetin içerisinde eğer 2014 yerel seçimlerini baz alarak devam ederseniz 26 27 senelik bir zihniyet iktidarını görürsünüz. 2002 - 2022 kesintisiz mevcut siyasal iktidarın iktidarlığını görürsünüz. Şimdi bu iktidarın yaşandığı süre içerisinde biz Türk milliyetçileri olarak, Milliyetçi Hareket Partisinde de siyaset yaparken memleketin çok iyiye doğru gitmediğini, bir takım şeylerin ters gittiğini, gıda ve tarım alanında dünya çapında kendi kendine yetebilecek 7 ülkeden biri olan Türkiye’nin her anlamda dışa bağımlı hale geldiğini ve milletimizin günden güne yoksullaştığına şikâyet ettiğimiz süreç içerisinde biz Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde bir olağanüstü kurultay talebinde bulunduk.

Yolumuz Çok Meşakkatli Bir Yoldu

Bununla alakalı Türkiye genelinde imza toplamaya başladık ve o gün itibariyle Milliyetçi Hareket Partisinde 1200 delegenin 936 tanesinin imzasını toplayarak yola çıktık. Yolumuz çok meşakkatli bir yol oldu. Türkiye’nin bir hukuk devleti olma ilkelerinden ne kadar uzaklaştığını biz aslında o süreçlerde yaşadık. 2 buçuk sene süren şanlı bir demokrasi mücadelesi verdik ve hep birlikte İyi Partiyi kurarak, bu kötü gidişata dur diyebilmekle, ekonomik istikrarsızlıkların önüne geçebilmekle, Türkiye’nin günden güne artan bağımlılıkların ortadan kaldırılmasıyla, ahlaki deformasyonların önüne geçebilmekle, sosyal meselelerdeki çekirdek aile yapısının bozulmuşluğunun önüne geçebilmekle alakalı çalışmalarımıza başladık. Biz Türkiye’nin yönetimine talibiz.” ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.