Tarih: 01.01.0001 00:00

Hangi Hükümet Gelirse Gelsin Türkiye’yi Düzeltemez!

Taziye ziyaretinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ülkenin ekonomik durumu hakkında ‘hangi hükümet gelirse gelsin Türkiye’yi düzeltemez’ dedi.

Hangi Hükümet Gelirse Gelsin Türkiye’yi Düzeltemez!

Hangi Hükümet Gelirse Gelsin Türkiye’yi Düzeltemez!

Taziye ziyaretinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ülkenin ekonomik durumu hakkında ‘hangi hükümet gelirse gelsin Türkiye’yi düzeltemez’ dedi.

Türkiye Yerel Basın Birliği Yönetim Kurulu Üyelerinden başta Genel Başkan Nezir Karayün olmak üzere Ercan Kutlu, Sabahattin Acar, Oğuz Cevher, Hakan Eser, Murat Özyıldırım ve Esma Bulut, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e, geçtiğimiz günlerde annesi Ayşe Akgün’ün hayatını kaybetmesi sebebiyle taziye ziyaretinde bulundu.

Paramız Yok Ama İnancımız Var

Yapılan ziyarette gündemdeki Rusya-Ukrayna savaşını değerlendiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Ukrayna’da kadın kaçmaya çalışıyor, tankla eziyorsun. Yanında çocuk var mı bilmiyoruz ama bu Rus’tur yapar. Bunları gördüğümüzden dolayı rahatsız oluyoruz. Şimdi de seferber olduk pansuman ilacı, tampon, sargı bezi gibi her türlü ilaç ve sağlık ürünlerini göndermek için belediye personellerimiz ve meclisimiz ayaklandı. Şuan sadece Ukrayna’dan gelen yardım talebini yerine getirmek üzere kendi kulvarımızda, kendi belediye başkanlığım sınırları içerisinde, kendi sanayicilerim ve işadamlarımla onlara merhem olmaya çalışıyoruz. İmkânlarımız ve paramız yok ama inancımız var çünkü Ukrayna’yı parça parça eden zihniyet bizimde ülkemizi 1918’den itibaren parça parça ederek işgal etmiştir. Ama sonunda hepsi boğulmuştur. Hiç kimseyle koordinasyon yapmaya niyetimiz yok çünkü aradığımızda ‘bizim derdimiz bize yeter’ gibi laflar duyuyoruz. Ben Rusya’nın Ukrayna’dan zaferle ayrılabileceğine inanmıyorum. Kamboçya’da Amerika’nın başına gelen Ukrayna’da Rusya’nın başına gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de 1390 Belediye İflas Etti

Ülkenin ekonomik durumunu değerlendiren Akgün; “Türkiye’de bu gidişle ekonomik anlamda kim gelirse gelsin, hangi hükümet gelirse gelsin en az 3 yıl çok büyük eziyet çekecektir. Çünkü dünyada bir ekonomik sistem vardır, bu sistemin üzerine temelini sağlam attığın zaman batmazsın. Bizim Cumhuriyetimizin temeli sağlam atılmıştır. Duvarlarını yıktılar ama temel, kolonlar ve kirişler duruyor. Ekonomimiz yanlış temel üzerine atıldığından ve kişiden kişiye değişen bir proje uygulandığından dolayı Türkiye batmıştır. Türkiye’de büyükşehirler dâhil 1390 belediye iflas etmiştir. Hiçbir belediye 2022’de ve 2023’de iş yapamaz. Bu ülke Ortadoğu’nun bataklığına saplandı. Ekonomi yanlış yönetilmiştir ve Türkiye iflas etmiştir. Memleketi yönetenler aynı bu kafayla devam etsinler, bu ülkeyi düzlüğe çıkarırlar. Hiçbir umutsuzluğum yoktur. Bütün bunların hepsi geride kalacak. Bu ülkeye demokraside, adalette, vicdanda gerekiyor. Vicdan yoksa hukuk, adalet ve kitapta yazılan insan haklarının hiçbiri yoktur. Önce vicdan olacak. ” ifadelerini kullandı.

Erdoğan Benim Cumhurbaşkanım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için benim Cumhurbaşkanım diyen Akgün; “Recep Tayyip Erdoğan bugün benim Cumhurbaşkanımdır ama parti rozeti taktığı sürece ben Cumhurbaşkanlığı ifadesini şeklen kullanırım, ülkemin Cumhurbaşkanı olduğu için kullanırım. Bugün benim mensubu olduğum Genel Başkanda, parti başkanıyken Cumhurbaşkanı olursa onu da şeklen kullanırım. Cumhurbaşkanı bütün cumhurun başkanı olacak. Bu ülke bunu kaldırmaz. Bu ülke bunu Avusturya seviyesine geldiği zaman kaldırır. İster o partinin ister bu partinin başkanı olsun kimse onu konuşmaz. Biz henüz eğitimde, sanayide, ekonomide, adalette, hukukta çok kötü ve vicdan muhasebesinde menfaatinin dışında hesap yapamayan bir toplum haline geldiğimiz için öyle bir şey göremiyorum. İnşallah torunlarımın torunları ülkenin Avusturya seviyesine geldiğini görürler. İnşallah bu ülkeyi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği, muhasır medeniyet seviyesine çıkarırlar ve o günlerde Türkiye’de inşallah Avrupa’nın daha vicdanlı, daha adaletli, demokrasiye daha bağlı liderlerinden biri olur” dedi.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Aydilge sözünü tuttu

Gümrük'ten 8 Milyar TL'lik rekor yakalama!

İşsizlik verileri açıklandı

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi  

Stratejik Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

ENGELLİ VE YAŞLILARA BAYRAM TIRAŞI

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.