Tarih: 18.03.2022 15:52

Öz’den Tansu Çiller’e Bomba Eleştiri…

Facebook Twitter Linked-in

Dr. Vecdet Öz’den Tansu Çiller’e Bomba Eleştiri… Atatürk İhanete mi Bulaşmıştı?

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz’den Eski Başbakan Tansu Çiller’e olay yaratan eleştiri… Öz, Çiller’in büyük gaf yaptığını dile getirerek ‘Atatürk ihanete mi bulaşmıştı?’ dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Eski Başbakan Tansu Çiller’in “Parlamenter Sistemi umut diye sunmak millete ihanettir” sözünü eleştirerek, tepki yağmuruna tuttu. Öz, Çiller’e ‘ülkemize parlamenter sistemi kazandıran Atatürk ihanete mi bulaşmıştır?’ sorusunu yöneltti.

Öz, Çiller sebep AKP sonuçtur…

İşte Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz’ün açıklamaları; “Tansu Çiller, parlamenter sistemi umut diye sunmak millete ihanettir demiş.! Öyleyse Çiller’e sormak gerekir; ülkemize parlamenter sistemi kazandıran Atatürk ihanete mi bulaşmıştır? Asıl ihanet, siyasi tarih birikimine sahip olmayanların devlet yönetimine talip olmasıdır... Bu söz şunu göstermiştir ki Çiller sebep AKP sonuçtur…

Çiller’in Dağarcığına Bilgi Aktarmakta Yarar Var

Çiller’e Atatürk’ün bir sözünü hatırlatarak dağarcığına biraz bilgi aktarmakta yarar görüyorum… ‘Hâkimiyet-i milliye öyle bir nurdur ki onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, mahvolur. Milletlerin esareti üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkûmdurlar.’ Büyük önderin bu sözleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasal ve toplumsal dayanağı olan ulusal egemenliği tanımlar ve gücünü anlatır.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —