Tarih: 01.01.0001 00:00

Mazisi Temiz, Anlı Ak Bir Teşkilatın Mensuplarıyız

Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı bünyesinde ‘Muhsin Yazıcıoğlu’nu Anma Programı’ düzenlendi. Düzenlenen toplantıya, BBP İstanbul İl Başkanı Av. Mutlu Furtuna, başta olmak üzere İl Başkan Yardımcıları Av

Mazisi Temiz, Anlı Ak Bir Teşkilatın Mensuplarıyız

Katiller Bulunsun, Asılsın..!

Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı bünyesinde ‘Muhsin Yazıcıoğlu’nu Anma Programı’ düzenlendi. Düzenlenen toplantıya, BBP İstanbul İl Başkanı Av. Mutlu Furtuna, başta olmak üzere İl Başkan Yardımcıları Av. Türkalp Mert Çevik, Ercan Karacan, Çetin Dinç, Alperen Ocağı İstanbul İl Başkanı Emir Faruk Uzunpınar, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, Ak Parti Geçmiş Dönem İBB Meclis Üyesi Recep Erol, Tepecik Erzurumlular Derneği Başkanı Hasan Karataş, AREV Okulları ve AREV Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı ve BÜYGİAD Başkanı M. Mustafa Karayün katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başlayan program Kuran tilaveti ve slayt gösterisinin ardından semazen gösterisiyle son buldu. Programda yaptığı konuşmada Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker; “Muhsin Yazıcıoğlu kazaya değil, suikaste kurban gitti. 13 yıl geçti hala hiçbir şey yapılmadı, ben katillerinin bulunup asılmasını isterdim” dedi.

Yazıcıoğlu Gelecek Diye Korktunuz mu?

Program açılış konuşmasını yapan Alperen Ocakları Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil İbrahim Şahin; “ Kıymetli misafirlerimiz, değerli konuklarımız. Bugün şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümün üzerinden 13 yıl geçti ve maalesef hala katilleri bulunamadı. Ben bugün burada Büyükçekmece Alperen Ocakları İlçe Başkanı olarak bir iki kelam etmek istiyorum.  Ne diyordu o sırrın sahibi İsra süresi 13. ayeti kerimede ‘Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık.’ Bu ayeti kerimeye laik olmak için hayatı bitmek bilmeyen mücadelelerle dolu bir duygu bir gönül bir dava adamıydı Muhsin Yazıcıoğlu. Böyle üstün bir şahsiyeti sizlere anlatmak benim kelime dar çığımın haddine değildir. Lakin bir iki cümleyle Bir ocak tebaası olarak şehit liderimizin gerek ocaklara gerek gençlere olan düşkünlüğünü anlatmak isterim. Biraz 80 yıllara dönersek, günümüz teknolojilerinden yoksun olarak 3 milyon genci bir çatı altında toplayarak, 3 ülke istihbaratlarını bile bilgisi dâhiline giren şehit liderin temiz siyasetini sürdürebilmek maksadı ile 1992 - 1993 senesinde Büyük Birlik partisini kurmadan önce Alperen ocaklarını kurmuştu. Ebetteki gençlere yönelmesinin bir sebebi vardı o her işinde iki cihan severi peygamber efendimizin izinden gitmiştir. Gençlerde de öyle değil miydi? Şimdi soruyorum gençlerden, ocaklardan ellerini etiğini çeken büyüklerime; neden bizlerden ellerinizi çektiniz, yoksa bir daha bir Muhsin Yazıcıoğlu gelecek diye korktunuz mu?  dedi.

Kaza Değil Suikast

Yazıcıoğlu’nun faillerine sert sözler söyleyen Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil eker programda; “Değerli misafirlerimiz, tabi ki hüzünlüyüz 13 yıl geçti hala hiçbir şey yapılamadı. Gönlüm isterdi ki katilleri bulunsun, asılsın. Çünkü Şehit liderimizi suikaste kurban verdik. Kaza demiyorum, suikast oldu diyorum. Çünkü ben 13 yaşında şehit liderimi tanımak müşerrefinde bulundum. Bize hep abi oldu baba oldu, her zaman şefkatli ellerini üzerimize koydu. Her zaman kötü yoldan gitmekten kurtardı.  Allah’ı, Kuranı, kitabı ve insana insan olduğu için değer vermeyi öğretti. Bize bir büyüğün yapabileceği en güzel şeyleri yaptı. Peki biz ne yaptık, koca bir hiç… Herkes bu konuda şapkasını önüne koyup düşünsün, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu seviyorum demekle olmuyor bu işler, onun emanetini yaşatabiliyor muyuz önce onu soruyorum kendime? Onun yolundan gidebiliyor muyuz? Onu soruyorum kendime.” dedi.

Mazisi Temiz, Anlı Ak Bir Teşkilatın Mensuplarıyız

Alperen Ocağı İstanbul İl Başkanı Emir Faruk Uzunpınar ;  “İnsan ömrünün nasıl başladığı muhakkak önemlidir. Ancak bir hikâyeyi kıymetli kılan nasıl başladığı değil sonunun nasıl bittiğidir. İnsanlık tarihimize göstermiştir ki nice kimseler, paraya ve makama ulaşınca istikametini şaşırmış davasını unutmuş ve hatıralarda yalnızca ihanetleri kalmıştır. Sivas Şarkışla ilçesinde yiğit bir Anadolu evladı olarak başlayan hikâye ömrü boyunca eğilmeden bükülmeden mutlak hâkimiyet sahibinden başkasına boyun eğemden devam etmiştir. En sonunda da onuruyla şerefiyle koca bir dağ gibi şehadete yürümüştür. Yiğit dava arkadaşlarım sizler mazisi temiz, anlı ak olan bir teşkilatın mensuplarısınız. Kâlu belada omzumuza yüklenen tüm mazlumların abisi olma sorumluluğu bilincinde ilk günkü aşkla kıyamete kadar durmadan bu davayı güdeceğiz. Mukaddes davalarda ölümün bile güzel bilincinde olarak zülüm Azrail olsa da hep haklı tutacağız.” dedi.

Dünyaya Her Gün Güneş Doğuyor Ama Biz Hala Üşüyoruz

Dünyaya her gün güneş doğuyor ama biz hala üşüyoruz diyen BBP İstanbul İl Başkanı Av. Mutlu Furtuna; “Şehit liderimizi kaybetmemiz üzerinden tam 13 yıl geçti. İl Başkanı olduğumda 12. yıldönümü etkinliklerine katılmıştım. Ve geldiğimde tek istediğim biran önce şehit liderimizin suikastının faillerinin bulunması ve bira an önce bunların cezalandırmasaydı. Fakat bu ne yazık ki mümkün olmadı. Ve İl Başkanı olduğum ertesi ayı şöyle bir paylaşım yaptım ‘Dünyaya her gün güneş doğuyor ama biz hala üşüyoruz, hala üşümeye devam ediyoruz ve hala üşüyeceğiz. Bu suikastın failleri bulunana kadar bu işin peşini bırakmayacağız. Bu failler şu anda bu koltukta oturanlar tarafından bulunamıyorsa bir Alperen tarafından bulunacaktır.”ifadelerini kullandı.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Aydilge sözünü tuttu

Gümrük'ten 8 Milyar TL'lik rekor yakalama!

İşsizlik verileri açıklandı

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi  

Stratejik Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

ENGELLİ VE YAŞLILARA BAYRAM TIRAŞI

Çatalca İlk Meclisini Güzel, Başkanla Yaptı

KARYA FARMA HBX-ARGE'DEN KIRMIZI ÜÇLÜ PROJESİ

Recep Erol, Ramazan Bayramı Mesajı

Türkiye’nin taşınma haritası çıktı...

Başkan Er Polis Haftası'nı kutladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.