Tarih: 01.01.0001 00:00

STK’lar Çoğaldıkça Nitelikleri Azalıyor mu?

Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İş İnsanları Derneği Türkiye’de STK, Siyaset İlişkileri ve pandeminin seçmen üzerindeki psikolojik etkileri üzerine kahvaltılı program düzenledi.

STK’lar Çoğaldıkça Nitelikleri Azalıyor mu?

Pandemi Sonrası Büyük Buluşma…

Kars, Ardahan, Iğdır Sanayici ve İş İnsanları Derneği Türkiye’de STK, Siyaset İlişkileri ve pandeminin seçmen üzerindeki psikolojik etkileri üzerine kahvaltılı program düzenledi.

Düzenlenen toplantıya İBB STKlardan Sorumlu Başkan Danışmanı Hasan Akkuş, Ak Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Togay Çoban, Ak Parti Esenyurt Grup Başkan Vekili Gazanfer Karakaş, Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay, Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman katıldı. KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe toplantının anlam ve önemine binaen konuşma yaptı.

Hayattan Koptular

Pandemiden etkilenerek dernek üyeleriyle bir araya gelemediklerini ve bunu telafi edecek etkinlikler düzenleyeceklerini söyleyen KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe; “Biliyorsunuz Dünyada ve Türkiye’de covit-19 insanlığın başına bela oldu. 3 yıldır yaklaşık insanlar sosyal aktivelerden, sosyal yaşamdan adeta neredeyse hayattan koptular. Bizlerde bu aşamada sağlık sorunları yaşadık bu yüzden sizlerden ayrı kaldık. Bundan sonra sürekli beraber olacağız aktivitelerimiz devam edecek. Bu yıl pandemi sürecini masaya yatırmak ve insanları ne şekilde etkilendiklerini konuşacağız. “ dedi.

STK’lar Çoğaldıkça Nitelikleri Azalıyor mu?

STK’ların ve yerel basının önemi hakkında konuşan İBB STK’lardan Sorumlu Başkan Danışmanı Hasan Akkuş; “Sivil toplum kuruluşları özgür ve hiç bir gücün etkisi altında olmayan sadece sivil toplum olarak insanların, sivillerin haklarını gözeten kurumlardır. Bu düşünce içinde, İstanbul’da bizler 27 bin sivil toplum kuruluşuyla birlikte ve bunların içinde de 6900 hemşeri derneğiyle beraber 16 milyon İstanbullu İçin çalışmaktayız ve çalışmaya da devam edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları demokrasinin temel taşı, toplumun sesi, gözü kulağıdır diyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve Türk yatırımcılarımıza buradan selam yoluyorum.  Sivil toplum kuruluşu ile yerel basının aynı paralelde çalışması ve aynı amaçla birlikte hareket etmesi gerekmektedir. Nedeni yerel basınında sivil toplum kuruluşlarımızın sesi, kulağı, gözü ve toplum genelinin nezdinde onların temsilcisi olmasıdır. Aynı zamanda yerel basında bir sivil toplum kuruluşudur. İstanbul’daki 27 bin sivil toplum kuruluşunu irdelersek, sivil toplum kuruluşlarımızın sınıflandırılmasında, birinci sırada hemşerilerimiz gelir. İkinci sırada çevre ve çevresel etkinlikleri takip edilen ve bu konuda faaliyetleri gösteren derneklerimiz var. Biz sivil toplum kuruluşlarımızla aynı amaç doğrultusunda çalışan, aynı amaçla hizmet yürüten derneklerimizin daha güçlü olmasını isteriz. Maalesef bizde ki en büyük hastalık sivil toplum kuruluşlarımızın sayısının çoğaldıkça niteliğinin azalmasıdır. Kişisel olarak değil birlikte birleşerek daha etkili hale getirmek isteriz.”  dedi.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı

İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Başkan Zeyrek sözünü tuttu...

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Edirne'de 7 terörist yakalandı!

Küflenen ekmeği tüketmeyin!

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.