Tarih: 01.01.0001 00:00

Batmazoğlu, Esenyurt Can Çekişiyor

Önceki dönem Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu, ilçedeki gazeteciler ve avukatlarla iftar programında buluştu. Esenyurt’a ilişkin açıklamalar yapan Batmazoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Batmazoğlu, Esenyurt Can Çekişiyor

Batmazoğlu, Esenyurt Can Çekişiyor

Önceki dönem Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu, ilçedeki gazeteciler ve avukatlarla iftar programında buluştu. Esenyurt’a ilişkin açıklamalar yapan Batmazoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Esenyurt Benim İçin Önemli

Esenyurt’ta birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini ve Esenyurt’un dışarıdan gelen biri tarafından yönetilmemesi gerektiğini dile getiren Önceki dönem Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu; “Burada bu tür toplantıların bu tür birlikteliklerin her zamankinden daha fazla olması inancıda ve kanaatindeyim. Ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylara karşı, mahallemizde sokağımızda ve ilçemizde olan bitenlerle alakalı konuların birbirimize aktarılması ve çözüm aranması konusunda bu tür toplantıların çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Esenyurt son derece zinde ve dinamik bir yer. Esenyurt konusu benim için önemli. Evvela evimizin önünü ve bahçemizi temizlememiz gerekiyor ondan sonra daha yeni sorumluluklarımız var. Ben bu anlamda geçmişin bana Esenyurt’ta verdiği tecrübelerle kendimce bir yol haritası çizdim oluşturdum.

Bundan Sonra Esenyurt İçin Ümit Var

Ben Esenyurt’ta öğrendiklerimi, Esenyurt’un bana verdiği tecrübeleri bundan sonra Esenyurt için nasıl yararlı ve etkin hale getiririm şeklinde kendimce sorguladım. En son tahlilde geldiğim nokta şudur, Esenyurtluluk bilinci, Esenyurtlu olma ve ilçenin geleceğine dair kafa yorma noktasında her türlü münazaranın içerisinde bu ilçenin sakinleri olarak birleşmenin yollarını arayalım. Ben bu konuyla alakalı bana hangi hizmet düşüyorsa ben onu yapmakla emrinize amadeyim. Bunu laf, söz olsun diye söylemiyorum. Herhangi bir beklentim ve isteğim söz konusu değildir. Bundan sonra Esenyurt’un sosyal hadiselerine karşı, sıkıntısı olanların derdine derman olma anlamında üzerimize hangi görev düşüyorsa ayrım yapmaksızın, adeta durumdan vazife çıkarır şekilde kendi kendime sorumluluk alma konusunda bir bilinç geliştirdim. Bundan sonrasıyla alakalı çok ümit var. Esenyurt bir araya gelme konusunda öncesinden daha bir istekli ve iradeli.

Bu İşler Makam, Mevki Kovalamakla Olmuyor

Daha önce böyle bir toplantı yapıldığı zaman arkasında özel bir sebep aranırdı. Bu akşamki birlikteliğimizin hiçbir özel sebebi yok. 6-7 yıldır Esenyurt’la alakalı önemli ve geleceğe dair kararların dışarıdan alındığını düşünüyorum. Bu alınmış kararlar nedeniyle Esenyurt can çekişiyor. Seçimler çok önemli değil vakti gelince yapılır. Türkiye bu anlamda tecrübeli. Oraya çok fazla gitmeye gerek yok. Seçim noktasına gelmeden, Esenyurt’un içinde dinamik bir Esenyurt zemini oluşmasını arzu ediyorum. Neden? Esenyurtluların yönetiminde söz sahibi olabilecek, burada sorumluluğu alabilecek insanların belirmesini istiyorum. Yani Esenyurt’u Esenyurtlular yönetsin istiyorum. Esenyurt’u yönetenlerin, Esenyurt’ta hayatlarının geçmişi ve geleceği olması gerekiyor. Buradaki insana ulaşmayı bilmeli. İnsanların beklentilerini karşılamak noktasında birlikte yaşamış olmanın önemi büyük. Bu işler makam, mevki kovalamakla olmuyor.” ifadelerini kullandı.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmayacak

Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya

Koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı

3 Nisan’ı yüzme şenliği ile kutladı

İzmit'teki resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu 

23 Nisan coşkusu salonlara sığmadı

İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek

SGM’lerde 23 Nisan şenliği

Bursalı muhasebeciler tepki için meydana indi

Başkan Büyükkılıç'a eğitimcilerden “teşekkür” plaketi

Patent ve Marka ücretleri güncellendi

Manisalı sporcular Ordu'da yarışacak

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.