Tarih: 01.01.0001 00:00 5756

Oley.com Hazır Kuponları Kazandırıyor

Oley.com’da hazır kupon şovu bu hafta da sürdü

Oley.com Hazır Kuponları Kazandırıyor
 Türkiye’nin en önemli futbol ve İddaa yorumcularını bünyesinde barındıran Oley.com, önceki hafta 2 bültende toplam 23 hazır kuponu ile üyelerine kazandırma geleneğini sürdürmüştü. Hazır kupon şovu yine durmadı ve 21-23 ve 24-27 Eylül bültenlerinde de sürdü. Oley.com’un başarılı uzmanları tam 27 tutan kupona daha imza attılar. Özellikle editörlerimizdenDeniz Çıplak ikinci defa tutan 5 kuponu ile yine büyük bir başarıya imza attı. NTV Spor Motor Sporları Editörü Mehmet Sevinç ise, Formula 1 Singapur yarışında adeta şov yaparak hem sıralama turları hem de yarış sonucunu doğru tahmin ederken, 18.00 oranı ile yarışta hangi sürücünün ilk olarak yarış dışı kalacağını da doğru tahmin etti.

Bu arkadaşlarımızın yanında editoryal ekibimiz (6), Pascal Nouma (2), Efe Uysal (3), Orhun Gencer (2), Ümit Aktan, Zadik Gökoğlu, Beran Özipek, Gökçe Başaran ve NTV Spor Radyo Oyna Kazan programı da tutturdukları kuponlarla üyelerimize önemli miktarlarda kazanç sağladılar.

Tüm uzmanlarımızı ve kazanan üyelerimizi tebrik ediyoruz. 

Oley.com hazır kuponlarına göz atmadan kuponlarınızı oluşturmayın.

Oley.com. Kazanmanın Sesi, Bahsin Adresi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.