Tarih: 07.10.2010 10:49

Eyvah.. Eyvah.. Küçük Yiğit Bulut geliyor !

Facebook Twitter Linked-in

 Hatırlayacaksınız, bir hafta kadar önce Avrupa Parlamentosu’nda bir İtalyan vekil, parlamentodaki oturuma 2 aylık bebeğiyle katılmıştı. Kadın vekilin bu hareketi, çalışan annelerin yaşadığı zorlukların bir kez daha gündeme gelmesine vesile olmuştu.

Bugün de benzer bir olay, Kanal D Haber’de yaşandı. Kanal D’nin başarılı ve güzel spikeri Şule Zeybek de aynı amaçla bugün canlı yayına 3 yaşındaki oğluyla çıktı.

Zeybek'in oğlu Ahmet Yiğit, bugün İstanbul’da okulların tatil olması nedeniyle spiker annesiyle Kanal D Haber Merkezi’ndeydi. Hafta içi her gün 13:30’da kanalın öğle haberlerini sunan Zeybek, bugünkü yayınının kapanışını oğluyla birlikte yaptı.

Şule Zeybek, medyanın son dönemde en çok tartıştığı isimlerden Habertürk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut’tan bir süre önce boşanmış ve oğlu Ahmet Yiğit’in de velayetini almıştı.

Televizyoncu baba ve anneden gelen “Küçük Yiğit Bulut” böylelikle sektöre ilk adımını atmış oldu. Ahmet Yiğit’in şimdilik tek eksiği jölesinin olmayışı. Ancak bakarsınız belki de annesine çeker ve başarılı bir sunucu oluverir, belli mi olur..


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —