Tarih: 01.01.0001 00:00 3180

Arda derbide oynayacak mı?

Ameliyat olan Arda Turan'ın, sahalara erken dönme fırsatı yakaladı.

Arda derbide oynayacak mı?
Ameliyat sonrasında morali yerine gelen Galatasaraylı futbolcu, Alman doktor Ulrike Muschaweck’in “Operasyonu başarıyla tamamladık. Sadece 4 gün sonra koşulara başlayıp, 2 hafta sonra da takımla birlikte çalışabileceksin” açıklaması üzerine, “Sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe maçına yetişebilir miyim?..” sorusunu yöneltti. Doktorların bu soruya pubis bölgesindeki rahatsızlığı da düşünüp, “Zor ama imkânsız değil” yanıtını verdikleri öğrenildi.

DERBİYE 12 GÜN KALA HEYECAN

Arda’nın kısa sürede sahalara dönmek istemesi karşısında oldukça şaşıran doktor Ulrike Muschaweck’in, “Elimden geleni yaptım. Sende bu istek varken, çok kısa sürede oynarsın. Merak etme” dediği de öğrenildi.

Futbolcunun 12 gün sonra oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giymesinin şu an için mümkün olmadığı ancak futbolcunun Kadıköy’e gidecek kadronun içinde yer alarak adeta bir ‘olmaz’ı gerçekleştirmek istediği öğrenildi.

Bir hafta sonra koşulara başlaması beklenen kaptanın durumunun iyiye gitmesi halinde, 24 Ekim’deki derbide en azından 18 kişilik kadroya alınması bekleniyor. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.