Tarih: 01.01.0001 00:00 1450

Yiğit Bulut'a hangi sektörden reklam teklifi geldi ?

Habertürk TV’nin efsanevi müdürü Yiğit Bulut, şimdi de reklam yıldızı oluyor !

Yiğit Bulut
 TV dünyasının yükselen değeri Yiğit Bulut’a rabbim “ Yürü ya kulum “ dedi. Çok yakında Yiğit Bulut’u TV ekranlarında bu kez reklam yıldızı olarak göreceğiz.

Yiğit Bulut’u kıskananlar, son derece tutarlı olan fikirlerine diyecek bir şey bulamadıkları için sık sık saçına sürdüğü jöleyi dillerine doluyor. Saçına avuç avuç jöle sürerek, saçlarına verdiği,  “ inek yalamış “ saç modeli ile genç kuşak arasında “ Jöle ikonu “ olan  Yiğit Bulut, bu durumdan hiç de şikayetci değil.

Geçtiğimiz günlerde Akşam gazetesine verdiği bir röportajda bu konudaki bir soruyu yanıtlayan Yiğit Bulut, “ Jöle firmalarından teklif gelse, reklama çıkarım “ diyerek reklam dünyasına bir mesaj verdi.

Herkes, “ Bakalım jöle reklamı için önce fonex mi yoksa  hobby mi teklifte bulunacak ? “ diye bakla falı açarken, teklif farklı bir sektörden geliyor.

Türkiye’nin önde gelen yağ firmalartından biri, Yiğit Bulut’u “ Yağ Reklamı “nda oynatmak için  kolları sıvadı. Bu aşamada firmalarının adını açıklamak istemeyen şirketin reklam müdürü, “  Yağ reklamı için niçin Yiğit Bulut’u seçtiniz ? “ sorusuna şu yanıtı verdi:

“Reklamın başarısı için iki koşul vart. Birincisi ünlü olması. Yiğit Bey’i Mardin’in Kızılcakcak mezrasındaki bebeler bile tanıyor. İkincisi ise reklamda ürünü sunacak kişinin ürün ve sektör konusunda bilgili olması ki, reklam inandırıcı olsun ve satışlar patlasın.

Herhalde yağ reklamında Ankara’lı Turgut’u oynatacak halimiz yok.Yaptığımız kamuoyu araştırmalarına göre, Türkiye’de yağcılık dendiği zaman akla gelen ilk isim Sayın Yiğit Bulut. Yağcılık ve Yiğit Bulut özdeşleşmiş iki kavram. Bu reklam ile turnayı gözünden vuracağız. “

Şirket yetkilisi, Yiğit Bulut’u ikna etmek için, bol sıfırlı bir çekin hazır olduğunu da açıklamasına ekledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.